.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Лесно е да си сам, трудно е да задьржиш любовта. Сеа когато сьм сам осьзнавам много неща но не искам да сьм сам, проблема е че не искам и да сьм с други а искам моето момиче. Когато си сам имаш свободата да, но когато искаш да си с някой който обичаш тази свобода се преврьща в затвор за теб. Когато намериш човек с който споделяш, човек с който има какво да си кажеш и никога с него не си мьлчите ама нкикога винаги племпите и говорите за какви ли не теми. Просто има два вида самота

-Когато обичаш
    -Когато си бежгрижен

При пьрвия живота е отратилен, искаш миналото искаш да изкрещиш до края на света и обратото колко ти липсва този човек. ТИ си сам всеки ти вика е сега си сам ..... И кво мислите че ми се прави нещо , че ми се излиза с друга че ми се забива друга не льжете се!!

При втория случей да си сам е закон и голямо удоволствие, радваш се че си сам че скачаш от клон на клон, нови завоевания нови хора Всичко е по розово..

Така че когато си сам с пьрвия вариян боли, когато с втория живота ти е супер... Това е , така мисля и личния опит ме кара да мисля така!

Цитирай Първоначално написано от Leninka
    SAmotata promenq horata,kara gi da se chuvstat izolirani.Mislq che vseki ot nas ima nujda da znae,che ima chovek do sebe si,na kogoto da razchita i s kogoto da spodeli ili prosto da znae,che e obichan ot nqkogo.Pone az taka se chuvstvam i mi e adski trudno da prodaljavam napred.
    Подкрепям те с два крака и две рьце !!!!!

Повече от фен
    честно казано аз съм сама и ми е много кофти,защото ми се иска когато се скарам с наще или с приятелите ми(да не бава господ)да споделя с някой да бъда обичана!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен
    Град
    Бургас

Re: samofobiq

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Цитирай Първоначално написано от Az_Nikito
    v dne6no vreme vse po malko i po malko vijdam taka nare4enata istinska lubov tq sqkah e iz4eznala vse pove4e oba4e vijdam hora koito dori ne se haresvat no sa "gadjeta" ili pone taka sa pred horata ima ine6to dr koeto se slu4va na posledak ot nai dobri fr izliza istinska lubov no idva vrene kogato se skarat i za sekundi ve4e vsi4kite ti taini sa naqve
    Е те това е най-хубавото по добре от това здраве му кажи.Аз лично мога да съм със всяка стига да става за нещо пък може и да не се понасяме.
    А от това по-голяма тъпотия няма...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен

Re: Лесно ли е да си сам?

Цитирай Първоначално написано от rPo3HoTo
    За няой темата ще се стори безсмислена, но не мисля че е. Създавам я поради следната причина. Все повече напоследък забелязвам...хм...'тенденция а' хората неистово да си търсят гаджета. Естествено е, че всеки се стреми да намери своята половинка и т.н...но аз говоря за онези случаи, в които двама са заедно само за да покажат на света, че не изостават, че не са самотни и т.н...даже някои като че ли се срамуват от това че са сингъл . Поправете ме ако греша....това са мои лични наблюдения. И според вас лесно ли е в днешно време да си сам?
    Да ти кажа аз искам да имам гадже не само да не съм сама ами и да имам някой до себе си (то май тва едно и също ) явно наблюденията са ти точни!Разбира се,че е трудно да си сам,не е приятно,дори като гледаш двойките направо ти се идва да заплачеш...мисля че ти отговорих на въпроса...А да забравих да ти кажа,че хората се нуждаят от любов,аз мисля,че човек,който не обича и не го обичат не живее пълноценно...

6okoladova strast
    Guest
    spored men ima xora koito naistina se obvarzvat poradi strax ot samotata ili za6toto vaprosniq 4ovek ot protivopolojniq pol e da re4em nai gotinoto i jelano sa6testvo v kvartala(primerno)toest bez lubov a ima i takiva s lubov ...razdelqneto na dvoiki e prednazna4eno za xora koito sa rodeni edin za drug ili nemogat da se delqt ...az oba4e ne sam gotova za vrazka sega se 4uvstvam po-dobre nqmam ograni4eniq ne se saobrazqvam s jelaniqta na dru 4ovek za ne6ta ot roda na tva kade 6te sme tazi ve4er ili kakvo 6te pravim utre na obed takiva planove...i zadaljeniq na tozi etap me stresirat dori ,no za smetka na tova sam sigurna 4e kogato sre6tna "4oveka na moq jivot" 6te bada vaodu6evena ot podobni ..makar i ne mn zna4itelni ne6ta

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Не е лесно да си сам,но се свиква...Пък и затова 4овек си има приятели,така 4е... \/

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Ами понякога е добре да останеш малко сам.Понякога може да се пренаситиш от връзката си с някои и да изпиташ нужда от повече свобода и да бъдеш сам.Аз в момента съм сама и не се чувствам зле, макар че бившия ми приятел много ми липсва и много бих искала пак да съм с него.Но сега чувствам и някакво облекчение, защото с него нямах нужната свобода, а и той и от това започнаха по често караниците и той ме нарани много и в момента така се чувствам добре дори мисля че ако се съберем пак няма да ми е толкова спокойно колкото сега.

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

ми не е мн трудно да си сам честно казано
    даже си е гот
    е ако има несподелена любов е кофти но иначе не е зле

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Сега ми е лесно да съм сама.Мога да си позволя повече свобода в общуването с противополжния пол,докато ако съм се обвързала с някой не мога.Ако ми трябва подкрепа или преградка мога да се обърна съм най-добрия си приятел.Но като стана на около 20 няма да ми е лесно да съм сама 100%
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Сега ми е лесно да съм сама.Мога да си позволя повече свобода в общуването с противополжния пол,докато ако съм се обвързала с някой не мога.Ако ми трябва подкрепа или преградка мога да се обърна съм най-добрия си приятел.Но като стана на около 20 няма да ми е лесно да съм сама 100%
    Ами като си влюбен не искаш свобода и искаш само твоето момче.Повярвай ми така е.

Град
    Somewhere in the universe...
    аз в момента не съм сама, имам си гадже, което адски много обичам обаче според мен винаги е добре за самия теб да останеш за известно време сам, за да видиш какво е и "от двете страни" т.е. да знаеш плюсовете и минусите и на това да си с някого, и на това да си сам. имам идна приятелка...тя е мн хубава и затва е и мн харесвана и естествено тва и харесва. само че сега е сама от 1 месец. и не спира да повтаря едно и също "леле майко сама съм...нуждая се от гадже...в квартала ми се смеят че съм останала толкова време без момче" моля?! ето тва не мога да го разбера. защо трябва непременно да си имаш гадже?!?! сякаш ако си нямаш си едва ли не прокажен и затва непременно трябва да се хванеш с първия срещнат...нз не мога да си го обясня тва...
    Родени сме без да искаме, ще умрем без да искаме, затова ДА ЖИВЕЕМ, КАКТО ИСКАМЕ!!!!!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Еми според мен няма смисъл да си хванеш някого за гадже без да има някакви чуства ,защото е глупаво да докажеш нещо което ти сами знаеш ,че не е така и както каза LP_girl_14> "Дори да си с някой,ако не го обичаш ти ще си сам,защото душата ти и сърцето ти ще са пусти.Физически няма да си сам,но душевно да!" Пр0ст0 няма СмисЪл...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

v momenta sam sama i se 4ystvam prosto strahotno, 4ystvam se svobodna da pravq kakvoto si iskam az ne 4e i pedi ne go praveh de no izpitvah nqkakva tejest a sega kato sam sama si pravq samo kefa i mi e stra6no hubavooooooooo
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

emi ,az sam bila i sama i zaeta,no e adski glupavo da hodi6 s nqkoi samo za da ne si sam/sama....Hubavo e kato se 4ustva6 dobre s 4ovek sre6tu sebe si,no trqbva da moje 4ovek i da e sam

ako se nauchish da se radvash na samotata e super lesno, daje i priqtno.
    093 BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
    212.104.122.24

Фен
    Град
    sofia
    ами аз си се чувствам екстра в момента ни проблеми ни кавги екстра си е в повечето.е има си и минуси но няма пълно щастие все пак.......

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Сега си имам приятел и осъзнафам че преди..когато бях сама и си мислех че няма нищу по хуу от сфободата см се лъгала...защото сега когато има някой който ме обича и държи на мен осъзнаам че от тфа няма нищу по хубафу..и че никога не бих си намерила някой само еи тка за да записха присъстфие!!

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_neli
    ами на мен не ми е по добре сама но моите наблюдения спрямо момчетата са че те неискат да се обвързват защото неискат да губят свободатата си неискат да се саобразяват с никой обаче в същото време търсят близост с някое момиче и разбирасе го нараняват и точно затова аз мисля че е по добре да съм сама от колкото някой да ме лъже и да се чуди кво да ми каже за да неизлезе с мен или нещо такова.по добре да съм сама.
    Не всички Мога да ти кажа, че някои искаме точно обратното И също - такива момчета пък момичетата ги нараняват...после не се чудете защо попадате само на момчета-еднодневки...

Според мен няма зн дали си сам или с някой,самотата понякога има предимства,но от друга страна като види двама влюбени да се целуват и ти става супер кофти.За мен примерно самотата ми действа много зле,не не ми е 4есто самотно.

честно казано по-добре да съм сама отколкото да се измъчвам заради хора,които не ме заслужават и само ме прецакват!Писна ми да страдам и честно казано сега сама си ми е добре и си говоря със всеки свободно и си флиртувам на воля-има време за сериозни връзки и аз ще чакам "Принца на бял кон" сам да ме намери и аз знам че това ще е когато най-малко очаквам \/
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си