- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- praznici
koi e lubimiqt vi praznik?
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Trifon Zarezan![]()
Хуя до края и душата в рая!
моя рожден ден![]()
2 т. системно.
na men puk koleda,rojdeniqt mi den i rojdeniqt den na priqtelq mi![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ами да си призная честно хич не обичам празниците
Любим празник...-рожденият ден на най-добрата ми приятелка
:]
Mene lubimiq mi praznik e na 15 septemvri stoto togava mi e rojdeniq den :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
i moqt rojden den predi mi be6e lubimiq praznik,ama ot skoro vreme ve4e ne e.nz 6to.ina4e kato se zamislq sega mai nqmam lubim praznikПървоначално написано от niki7o
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Обичам рождените дни на всички от семейството ми, защото тогава се събираме абсолютно всички и си прекарваме отлично. До преди си мразех рождения ден, но от тази година вече много взе да ми харесваи даже искам по-често да имам рожден ден
![]()
![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Нова Годинаи Рожденият ми ден
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
празници от кой та кой по безмислен,единственното което им харесвам,че около тях има почивка
Коледните и Новогодишните празници,също и Великденските![]()
Нова годинааа![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Рождения ми ден.![]()
na purvo mqsto nova godina i velikden zashtoto sqka godina sme 40 choveka kompaniq nqkude +rodetelite na vsi4kite frs i gi obojavam vsi4kite tezi hora!!!! adski zabavno e s tqh a i s moite si frs(smisul decata) postoqnno sme na nqkude posle idva red i na rojdenniq mi den![]()
Необичам особено много празниците. Ден, като всеки друг. Допадат ми поне малко Коледа и рожденният ми ден (следващият вобще няма да ми е приятен... детските години ще свършат окончателно)
коледните и новогодишни празници с мнооооооооого подаръци
Аз съм 2 в 1(Рожден ден и Бъдни вечер),обичам и Нова година
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Коледа и Нова Година...на Коледа не правим нищо особено,но обожавам коледните украси елхи,лампи4ки...и най-ве4е подаръците...макар 4е ми става малко тъжно,защото сама си избирам подаръците и ги полу4авам преди Коледа и когато сутрин се събудя няма нищо под елхатаили в най-добрия слу4ай има опакован голям щоколад
А Нова година си е друго нещо...от 2 години ве4е не празнувам с наще,а с приятели \
/ Но предвид миналогодишните изпълнения на 4аст от гостите у нас тази година е малко съмнително дали пак ще имам тоя късмет ... но...аз винаги успявам да убедя наще
![]()
ne obi4am preznicite za6toto na nqkoi ot tqh trqbva da se davat podaraci a az mn 4esto ne moga da izbera kakvo da zema ili da napravq 6oto taka obiknovenno stava..
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Nova godina i rojdeniqt mi den![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........