реших да си купя хубави слънчеви очила,защото от 3-4 години не съм си купувала изобщо,пренебрегвах ролята им.Сега разбрах колко са важни за здравето на очите ми.Та..днес си харесах едни ето такава форма са:
Моите са бежови, със сребриста рамка,не са от най-големите,защото личицето ми е малко.Стоят ми много добре,300 лева са ,но проблемът не е там,а в това,че из интернет никъде не ги намирам .От добра отпика са/имат всички световни марки/..а се чудя дали не са някакви фалшификати сериозно взех да се замислям.Купувам си само качествени неща и не искам да ме излъжат.Някой от вас купувал ли си е и знае ли каква гаранция дават попринцип за очила от такъв клас/приблизително/-защита,здравина..?Не искам да си хвърлям парите на вятъра и без това не са малко.
И ще очаквам други предложения-откъде мога да си взема подобни,за които да е сигурно,че са качествени ,или няма такива в България
Редовен потребител съм тук,но не искам да пиша от името си ,защото знам,че ще ми се нахвърлите защо съм пуснала темата-да се изфукам или кво..