- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- double vision
Сори за темата ама само да питам-колко пари е входът в Double vision?
3 kinta
garderoba e 1lv
a kenefa e 30 stotinki
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
A ot kolko do kolko 4asa e deckata , noshtnata ?
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
deckata e ot 5 i 30 ama nai qkoto e ot 6 i 30 aaaa e do 9 i 30 a za no6tna ne sam hodila i nzПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Ийееее, и какво става в 6.30 в Амор?Първоначално написано от Black_Cat
Първоначално написано от Black_Cat
I zashto ot 18:30 e po qkoo v double vision ?
Edit: Machoka,zashto govorish za amor v 6 i 30 nie govorim za double vision:P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
noshtnata e samo za pulnoletni gledat karti.inache kao si na godinite za noshtna bi trqbvalo da znaesh che edna noshta vinagi zapochva v 00.00![]()
E razbirase , 4e na noshtnata e za pylnoletno no moje i s pridrujitel nali takaПървоначално написано от freaky_FK
![]()
Мислиш ли?
emmmm 6tot v 6 i 30 razdelqt myzikata v dvete zali ina4e do togava si4ko e edno a i pove4eto hora idvat kum 6 i 30hПървоначално написано от machoka
Stom kazvash mislq da se otbiq skoro do double vision da vida dali e qko :PПървоначално написано от Black_Cat
machoka ше ми бъдеш придружител на детската че мама нема ме пусне иначе..![]()
На тебе ти обяснявах едно време за ЕкзитПървоначално написано от fti4ka
![]()
Та.. има ли много гързари в 6.30 в Дабъл-а, я раздухайте..![]()
a taka kajete imali s ma4oka ste gi ponabiem malko :PПървоначално написано от machoka
Е не кат тебе такива никъде ги няма.Първоначално написано от machoka
глупости![]()
еее едно време по левче беше малее.... и безплатен гардероб... малее... мнооо съм изпуснал.... къде се намира тая дискотека няква нова май?
Gott wei
в монтана още си е по левче детската дискотека...
в единствената дискотека в града![]()
и гардероб 50 стотинки..заповядайте
![]()
![]()
![]()
чшш точно обратнотоПървоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
damsПървоначално написано от Jamalska
мачока усещаш ли тънкото базиче?...Първоначално написано от Jamalska
Днес отново съм несхватлив и не разбрах дали ми направи комплимент или ми се подигра много злобно, но двата случая не променят факта, че Джамалкса си джитка много добре на хек![]()
Пп.. а и в двата случая няма да е права, щото просто не съм 'гъзар', никога не съм искал да бъда и никога няма и да бъдаИ отново ще попитам какво точно значи да си 'гъзар', щото ми е непонятно
![]()