- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- double vision
гъзар-от тия дето ходят в дабъл вижъна![]()
защо аватара ти е толкова гаден?
.. защото такава е действителността - гадна
А.. може и да не ме сравняваш с турбо-фолк гъзарчетата, дето гъзареят само от 6 до 9 де.. и после бягат да хванат последния рейс, че тати пак ще им се кара що са закъсняли![]()
по повод "турбо-фолк гъзарчетата" ще кажа само: Дай Дай.. ти знаеш какво имам предвид налиПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
Да естествено, но няколко пъти - само за цвят дето се вика![]()
Това съм го обяснявал десетки пъти и не ми се говори пак. Бих желал да имам богата музикална култура и искам да вкуся от всички възможни стилове по малко.
И докато съм в компания с 5 човека например, с които ще идем в Дай-Дай, клуб с ретро и клуб с метъл музика за една вечер - аз ще си въртя задника на кючеците, но ще денса на мах настроение на ретрото, също като на метъла, a на следващия ден ще дойдеш на мой концерт с коренно различна музика по стил - докато другите ще се 'сдухат' и във всяко едно заведение ще има по някой, който ще си седи в ъгъла и ще скучае
A пп, ако един ден се засечем с теб в клуб и пуснат туист - жална ти майка, ще ти се наложи да се кършиш с мен до припадък![]()
И все пак.. трябва да мина покрай Дабъл-а някой път към 20:30.. баш тузарите ще хвана предполагам...![]()
аз на туист не денса мене у Планета Дай-Дай и т.н. че ме видиш само по пилоните ахах...
DJ-ят казва: "Всички 12 годишни, кефете сееееее"! хахПървоначално написано от machoka
(Нищо против по-малките.)![]()
Първоначално написано от TheNightRider
В 6:30...всички стават зверските "пичове" и "пички" и в 9:30...![]()
Хаха сигурно е нещо, като във Варна - EXIT. Ба**и пумията! Пълна кочина с гъзари, кой от кой по малки. Пълна смрад и отврат. Един път ме накараха да стъпя там и това беше. Това детската дискотека е ...![]()
. Като ще е да е нощна с някой 18+ годишен билет за вход.