.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    SEEN MY SENSE
    Guest

SEKSUT PREDI DA TI DOIDE CIKALA OPASEN LI E?

NA 14 SAM NQMAM CIKAL A MN ISKAM DA PRAVQ SEKS 4UVSTVAM SE GOTOVA..OBA4E NALI VI KAZVAM LIPSATA NA CIKAL ME PRITESNQVA I PO-TO4NO TOVA 4E AKO PRAVQ SEKS TVA MOJE DA POVLIQE NA CIKALA I TOI VAOB6TE DA NE DOIDE IMA LI TAKAVA OPASTNOST?

Мега фен
    Идването на цикъла е част от пубертета. Секс в ранния пубертет не трябва да се прави! Изчакай да ти дойде цикъла и да се нормализира /да е редовен/ и тогава мисли за секс.

Фен
    Град
    не там, където му се иска...

Re: SEKSUT PREDI DA TI DOIDE CIKALA OPASEN LI E?

Цитирай Първоначално написано от SEEN MY SENSE
    NA 14 SAM NQMAM CIKAL A MN ISKAM DA PRAVQ SEKS 4UVSTVAM SE GOTOVA..OBA4E NALI VI KAZVAM LIPSATA NA CIKAL ME PRITESNQVA I PO-TO4NO TOVA 4E AKO PRAVQ SEKS TVA MOJE DA POVLIQE NA CIKALA I TOI VAOB6TE DA NE DOIDE IMA LI TAKAVA OPASTNOST?

Тцтцтц..... както е тръгнало май скоро ще има тема "Мама ми свали веце пампелса, искам да плавя секс, цувствам се готова."

Момиче, изчакай първо да ти дойде, да се нормализира и си намери занимание докато ти дойде акъла, щото усещам ще направиш някоя беля. Това е буквално детска прищевка. Накъде е тръгнал тоя народ и де ще му излезе края не знам....

Guest
    Ахахахах е на 14 може бе то някой ина 12 го правят за момичета става въпрос де ,че момченцата може и на 10 хехехех.

Мега фен Аватара на koalka
    Какво с итръгнала да правиш секс толкова малка?Изчакай да ти дойде цикъла.Ти на колко си?12 ИЛИ 13.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какво с итръгнала да правиш секс толкова малка?Изчакай да ти дойде цикъла.Ти на колко си?12 ИЛИ 13.
    ne be momi4eto kaza 4e e na 14,ma nqma cikul....

Супер фен
    Хаха била се "чувствала готова" ... нямаш цикъл кЪф сЕкс бее?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Идването на цикъла е част от пубертета. Секс в ранния пубертет не трябва да се прави! Изчакай да ти дойде цикъла и да се нормализира /да е редовен/ и тогава мисли за секс.
    pravilno

Голям фен
    iz4akai...no iz4akai dokato stane redoven tova 6te re4e pone godina sled 1-viq ti cikal..ne da doide da svar6i i da hukne6..(e 6te se radvam,ako iz4aka6 i pove4e)...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

otgovorite do tuk sa dadeni na 6ano, bez nikakvo info za teb! ne ne e opasno za cikala ti da pravi6 sex predi da e do61l, naprotiv daje, sexa 6te e 100% bezopasen pr bremennost!
    otg na forumcite sa takiva za6toto smqtat 4e si malka za sex, no v1prost ti v kraina smetka e 6te povliqe li na cikala , a otg e ne! \/
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И аз съм напълно съгласна с това мнение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Изчакай първо самото ти тяло да стане готово за секс, а това какво ти смяташ е чисто детско мислене!!!

ВСЕ ОЩЕ СИ ДЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

кат искаш пръй бе.. то и без туй повечето неща ги прайме без да мислиме тъй че къв е проблема.. ама си напрай сметката така че после да не съжаляваш..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Spored pove4eto tuk ne si gotova i ne e dobre da go napravi6-az sam na sa6toto mnenie,no vse pak re6enieto si e tvoe.Vnimavai posle da ne se razkaiva6 za tova,koeto si napravila

[quote="theraven_nz"]

Хахах по твойта логика ако всички си чакат цикьла за да почнат мааането на едни познати на детото им дойде на 3 годинки сеа е на 4-5 да вчитам ли че води полов живот

Фен
    Град
    не там, където му се иска...

Цитирай Първоначално написано от EnJoY
    Хахах по твойта логика ако всички си чакат цикьла за да почнат мааането на едни познати на детото им дойде на 3 годинки сеа е на 4-5 да вчитам ли че води полов живот

Сам си отговори брато
    P.S. жалко за момичето...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си