Цитирай Първоначално написано от Иван
абе тук чета някакви тъпотии за вечерния час. все се оплаквате че ви е до 21:00, абе вие кво искате бе?!?! естествено че трябва да има вечерен час, аз съм на 18 години от 1 месец вече и всеки ден си лягам точно в 21:30, 22:00 най-късно вече съм заспал, а пък ставам в 7:00. никога в живота ми не съм излизал след 4-5 часа следобед, само когато нашите ме карат насила да ходим някъде. аз по-принцип с моите 2-3-ма приятели не съм се виждал от края на у-щето! Друго също ме дразни - що пиете, пушите и взимате наркотици? Ако щете вярвайте но аз досега не съм пил нищо в живота си? незнам какъв е вкуса на Алкохола, кафе не съм пил дори. Може и да съм уникален но си се харесвам.
Ти си уникален, но не с това, че не пиеш и не пушиш. Доста хора водят здравословен начин на живот, но въпреки това излизат с приятели и се забавляват. Освен това ти си вече на 18, а още оставяш ваще да ти слугуват. Не мислиш ли, че е смешно. Та ти не можеш да се оправиш ако отидеш на друго място. Но въпреки това всеки избира как да живее, не съм аз човекът дет ще ти каже какво да правиш, нито ти си човекът, който да съди хората за това че пият, пушат и т.н.