ama che giposti!!!! abe az vse poznavam smotani hora, ama chak puk tolkova... ami to vsichko e polezno be! bez vodka kak jiveesh!i edin djoint i toi!vsichko umereno e polezno. za dushevnoto zdrabe taka da se kaje... shtoto na kupon niama kak da da ne piesh, pone edna cigara da ne izpushish. Makar che az nikoga v jivota si ne sum pushila. samo dva puti sum si drupvala, ama nishto osobeno. a i nashite i dvamata pushat kato komini na zavod za avtomobilni gumi i napravo izpitvam niakakvo otveushtenie... vechernia chas i toi. az ako iskam da natvoria gluposti moga da si gi natvoria i predi 21, taka che ne vijdam kakuv e problema. men me puskat do 23, ama te nashite mi imat doverie. i s pravo de, az naistina ne pravia prostotii, ama mnogo se pritesniavala mama i ne mojela da zaspi, a sutrin stavala rano. razbiram ia i si se pribiram...daje gledam malko po-ranichko.
Za kafeto niamam dumi. Ako organizmut ne poema dostatuchno kofein do opredelena vuzrast e nezdravoslovno, a i kak se budish sutrin kato triabva da hodish na daskalo sled kupon?!??? ama da de, ti [puk ne hodish po kuponi... ok be, ami niakoi kato te kani na rojden den ti otkazvash li mu?!? nikoga niama da moga da te razbera