- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Скоро ще замина на море, а още не ми е дошло...
Здравейте искам само да ви попитам нещо.Скоро ще замина на море и още не ми е дошло а просто няма да ми е удобно с тампони ,та както и да е ,една приятелка ми казада пия ракия малко с щипка бикарбонат и ти идва,питам само това верно ли е и помага ли?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Благодаря!
![]()
![]()
е такова животно не знам дали има ...тази може да те ебава много злобно ..
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
бтв аз около Нова година (принципно цикъла трябваше да ми дойде към 1ви.01) ,но ми беше шит че ше тогава и затова пиех по 5-6 таблетки витамин Ц и ми закасня със 10 дена..ама не ти препоръчвам че псоле идва малко по силно,а може и да ти позакаснее..майкаат природа си знае работата,ама тва с ракията ме -![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Бе то и хапчета се продават
Това за ракията са глупости...Иначе има някакви таблетки хормонални, които не са толкова вредни - пиеш и ти идва след 4 дена точно, обаче в момента не мога да ти кажа името им. Утре ако не е казал някой кои са ще ти кажа...Понеже и аз бях със същия проблем и майка ми, която е лекар, искаше да ми ги дава, но за радост си ми дойде. Та, утре ще я питам точно как се казват, но дори и личният лекар ще може да те посъветва кои са.Тъй или иначе си имаш сериозна причина и по-добре действай с медицински средства отколкото някакви тийн "хитринки", които могат да ти създадат проблеми...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!