Zdraveite!Pisha vi,za da spodelq....!Zna4i s priqtelq mi hodim ot po4ti 8 meseca!Az sum na 14,a toi na 16!V na4aloto na vruzkata ni mnogo se obi4ahme!Postoqnno bqhme zaedno,mnogo se tursihme i t.n!No v blizkite nqkolko dena use6tam nqkakvo otdale4avane!Nie pak se obi4ame....az vse oshte go obi4am tolkova silno.... do bolka...kakto i toi (pone taka tvardi)!No vijdam 4e ve4e ne mu e daje tolkova priqtno da izlizame...vse mu e tupo i sku4no!Eto naprimer v4era izlizame i sled 15 min edni priqteli go potursiha da otide da igrae futbol i toi otide...deto ne se bqhme vijdali otdavna!Ne 4e mu se razsurdih, no mi stana nepriqtno i se qdosah poneje tozi den go 4akah s neturpenie!Ne mi kazva tolkova 4esto 4e me obi4a kakto predi!Sqkash ne6tata se promenqt!Ima ne6to....dali sum mu pisnala... dali iska raznoobrazie ili kakvo!Neznam!No 4estno kazano az sum dosta revniva iii ... moje bi preuveli4avam!A i dosta hora mi kazvat 4e sum .. drebnava.. moje i v men da e gre6kata!Prosto me e strah 4e 6te go zagubq i az 6te ostana naranenata (kakto vinagi stava)!
Izvinqvaite za izgubenoto vreme,no sum dosta pritesnena i iskah da si go izleq prosto!Vie kak bihte se 4uvstvali ako bqhte na moe mqsto?Dali preuveli4avam ili ... pravilno se pritesnqvam?Vie kak mislite?Blagodarq vi!