.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: kakvo da pravq ???

Hybrid View

kakvo da pravq ???

edin den predi okolo sedmica celiqt mi jivot se preobarna . izgubih po4ti vsi4kite mi fr ot nesebar i sega vsi4ki si mislqt 4e laja . eto kakvo stana :
    imam edna fr koqto mnogo si padahe po edno mom4e s koeto q zapoznah . mi okolo sedmica sled kato se zapoznaha i te se hvanaha (do tuk OK) .edin den izlqzoh ot vka6ti i vidqh tova mom4e da se natiska s druga . za jalost i toi me vidq . nakara me da obe6taq 4e nqma da kazvam na nikoi za tova nai malko na moita fr (gadjeto mu ) ,vseki den bqh s tqh i vsewki den vijdah kak tq se vdlqbva vse pove4e i pove4e . Nakraq se re6ih i i kazah no tq ne mi povqrva . toi i e bil kazal 4e az sam mu se bila obqsnila v lubov i 4e edvali ne se opitvam da gi razdelq . tq me namrazi i kaza na vsi4ki 4e sam bila lajkinq .
    s dve dumi sega i tq i cql nesebar me mrazi no vse nqkoga istinata 6te izleze na qve . porosto do togava 6te sam zapo4nala daskalo v vidin inama da moga da se za6titq ot lajite koito toi 6te nagovori za men . Kakvo da pravq za da izleze istinata po barzo na qve ?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Незнам,ама според мен ако това момиче ти беше истинска приятелка,никога нямаше да повярва на онова момче.Та тя го познава от една седмица!Пък колкото до лъжите,които са наговорили...да не ти пука.Хората,които те обичат,хората които държат на теб никога няма да се усъмнят в теб,заради едни клюки.Рано или късно твоята приятелка ще разбере с какво момче ходи,маската му ще падне и тогава тя ще е тази,която ще съжалява.Ти си направила каквото тярбва.Щом не иска да ти вярва и загърбва приятелството ви заради него-нейн проблем.После тя ще си търпи последствията

tq si misli 4e toi e princ na bql kon i 4e e edvali ne perfekten

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Цитирай Първоначално написано от Az_Nikito
    tq si misli 4e toi e princ na bql kon i 4e e edvali ne perfekten
    Това е така защото е хлътнала.Всяко момиче,което е влюбено пречупва всичко през неква розова призма и за нея момчето с което е е съвършенното.Но рано или късно той сам ще се издъни.Опитала си да я предупредиш-като не тии вярва няма как да я убедиш насила че казваш истината...

e mislq 4e znam kak da q nakaram da mi povqrva .ako q zaveda tam kadeto toi se vijda s drugata i tq gi vidi zaedno . no neznam kak e po dobre da jivee6 6tastlivo v laja ili ne6tasno v izmama

Guest
    poznavash li momi4eto s koeto se e natiskal..?govori s neq
    ako ne,uspokoi se shte se opravi vsi4ko

Супер фен Аватара на maybelline
    Погледни от добрата страна - сега знаеш що за приятелки си имала.Ако някоя от тях ти беше истинска приятелка,никога нямаше да се усъмни в твоите думи.Колкото до момчето,мисля че е голям кретен.Сигурна ли си,че с другата се виждат всеки път на едно и също място?Ако да,заведи 'приятелката' си,но дори да ги видите,ако не се целуват,той винаги може да изкара,че момичето му е сестра или братовчедка и т.н.Макар,че от изненада май няма да знае какво да каже.

Повече от фен
    според мен им тегли една дълга къса и айде,все пак си имаш приятели във Видин!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Винаги нещата излизар наяве...все някога всичко се нарежда както трябва

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен
    Заведи я на мястото,където се среща той с другата,да ги види и да разбере,че не я лъжеш и си и приятелка.Разкажи и всичко,което разказа и на нас тук във форума,или пък направи,така че тя да влезне тук и да го прочете.Но не оставяй нещата така..!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    eiiiiiiiiiiiiiiiii tva da si Tapo kopele ov4ar4e ne e lesno i to nikak daje. mi ne se qdosvai sedi grei se pak istinata kato LASNE 6te im go turi6 a*alno na vsite.
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си