- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirkata iznevqra li e???
Ами ужас ама това е истината брато.Изневерил си и.Но не съм сигурна,че всички момичета са безпристранни.Ако беше момиче,а не момче-всичко и е простено,но няма значение.Първоначално написано от Malkiq
Ако беше направил свирка на някой, определено щеше да е изневяра. Щом на теб е било, пич, не се стряскай! Ти си бил пиян, нищо не помниш, че то може и нищо да не е станало бе, на някаква к#^$а там ли ще вярваш?![]()
Както беше казал някой, нищо няма да си признаваш, ако те питат - отричай. А за всички, за които това е изневяра - наглеждайте си момчетата по-често, че кой знае колко често им се случва![]()
яко ли ше ти е ако някой лиже приятелката ти?ше издивееш!как да не е изневяра?щом се е стигнало до свирки,начи сте се целували!а щом сте се целували,значи е изневяра.от теб си зависи да казваш или не.квот искаш тва прави...ама щом тва не е1ви път...не знам.аз не бих търпяла такова нещо.първо на теб ше извия врата(ако си ми гадже),а след тва оная ще я навра в тоалетна(тая,която си е позволила изобщо да те пипа )Първоначално написано от Malkiq
![]()
зарязах бившото си гадже за тва, че се целува с друга след един купон на който бяхме заедно и е казал на всичките ми приятели и т. н. за да ги пита как да ми го каже... е каза ми го след един много приятно прекаран ден може би нямаше да го скъсам ако ми беше казал веднага
ти й кажи, но като си го правил преди и тва, че ти е прощавала, не означава, че пак ще ти прости
аз лично няма да търпя нещо такова! след тая случка съм твърдо реше още като тръгна с някой да му казвам как седят някой неща сегашното ми гадже винаги ме взима по купони и внимава много какво прави
пробвай пак да видиш дали няма да ти хареса повече .
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
ae ot kade si 4ul 4e svirkata e iznevqra... tova e samo jest za dobar den ili dobar ve4e... pfff mnoo qsno 4e e iznevqra
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Първоначално написано от Malkiq
znachi si govedokakto i da e..ako naistina darjish na neq ili trqbva da i kajesh za stanaloto(kato me samnqva da povqrva che samo ti go e lapnala onaq i e nqmalo nishto poveche,ama shtom ne ti e i za sefte znachi sasvsem she ti e trudno da q ubedish...) ili da si zamalchish i da nosish vinata v sebe si dkato savestta ti ne te ubie...dano ne sam prozvuchala grubo ama si e taka...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
priznai si .6e epo dobre.6ti olekne.ina4e![]()
bate mersi mnogo,ma ne sum pedalПървоначално написано от dqdo fu4o
![]()
xaxa karai be 6a staneshПървоначално написано от Malkiq
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
be are nema nujda da stavam,taka si mi e extraПървоначално написано от BSplayer
![]()
Да, лесно ти е - да имаш човек, който винаги ти е навит, и да правиш, каквото искаш с други.
Виж, к'во ся. Абсолютно нищо няма да и казваш, защото можеш да прееб*еш яко нещата. Лошото е, че не ти е за 1ви път, както казваш. Не те знам, за това не мога да знам да ли си мухльо или не. Няма нищо лошо от някоя и друга свирка в повечко, ама да си е от твоята приятелка все пак. Айде умната, и гледай да не се повтаря, т.е. потретва почетвъртва или там нз колко пъти са ди подухвали..
4ove4e sednete i si pogovorete s tvoeto momi4e! No vmesto da i obe6tae6 4e nqma da go napravi6 pak, po-dobre i kaji 4e spira6 pieneto v golemi koli4estva i naistina go napravi. Ne si struva nqkakva si te4na pomiq da vi razdeli ( ako naistina pri4inata e v neq )! I 4ove4e ne se samoobvinqvai prekaleno. Vinoven si vinoven si, no vse pak ima6 6ans da se revan6ira6 - moje bi posleden!!!
Dj Bobo 4-ever!!!
Prosto iskah da si kaja mnenieto ni6to 4e sa minali pove4e ot 5 meseca, no k1sno go vidqh![]()
Dj Bobo 4-ever!!!
темата е от преди 4 дена.Първоначално написано от Djamal213`Yo
I TI TVYRDI6 4E Q OBI4A6?!HA HA HA HA HA!Ti si bahti izroda!
mi da obi4am q,i kolkoto da ne ti se vqrva tva mi e moje bi purvata vruska koqto vzmima naistina na seriozno i nai-dulgata,tva e purvoto momi4e s koeto se 4uvstvam adski dobre i me kara da sum 6tastliv...a tva 4e sum napravil tazi glupost...da vinoven sum,izrod sum kuvto iskate me nari4aite no ne kazvaite 4e ne q obi4am za6toto ne e takaПървоначално написано от Nasty_Bitch_AMG
![]()
![]()
a kolkoto do tova koeto stana...mersi na vsi4ki koito me posavetvaha da i kaja...kazah i i v momenta ne mi govori,no to4no kato i go kazah,kaza 4e iska da q ostavq izvestno vreme sama da go obmisli...koeto me navejda na misulta 4e,vse pak ima nqkakuv 6ans da ne me ostavi
ta mersi na si4ki koito si dadoha mennieto
Ами искаш мнение.. Да, изневяра е. За мене е изневяра дори и ... една прегръдка дадена с чувство и т.н. Мойто мнение е че не трябва да и казваш, ако съжаляваш и наистина много я обичаш. Защо си позволил и преди такова нещо или и тогава си бил пиян? Аз лично съм помолила приятеля си при изневяра да не ми казва. (ако съжалява за изневярата). Не и казвай ако мислиш, че това нещо ще се повтори и много зажеляваш за случката понеже на момичето ще му е много кофти и знае ли се взаимоотношенията ви може да се променят коренно.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mmmmm da iznevqra si e i to kakva typo kopele takova!!!!!!!!
e zaspal si pri svirrrrrka (hahahahahahahhahahhh-naistina si typo kopele) =D>ako i kaje6 6te i napravi6 mn golqma uslyga-li4no az bih ti go othapala no 6tom zaspiva6 -nezavisimo kolko si pil -hahahahah samo 6te te prispinkam s "usta" I 6TE TE NACEPQ S EDNA TABURETKA V TIKVAGATA SLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAADDDDDDUKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!! !
Първоначално написано от JAJA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахххахахах е такива момичета да имаше, повече мъже нямаше да останатма кво да се пради ... "който си го прави,на себе си го прави",ПИЧ!
e dobre mn milo ot tvoq strana,Първоначално написано от JAJA
obesnih 4eee,ne pomnq kak sum zaspal,i koga sumzaspal,ne pomnq dali sum svur6il,ne pomnq dali sum go vdignal izob6to...be ni6to ne pomnq be,taq taka mi kaza,4e prosto sum zaspal,dori e vazmojno tva da ne e vqrno,vapreki 4e az ve4e kazah na priqtelkata mi
a tva za taburetkata...ne mislq 4e e dobra ideq
![]()
По-добре не и казвай...Иначе ше стане по-лошоИ гледай да не се повтаря,ако държиш на момичето си.
![]()
кажи и тя да напрай на някой свирка че да сте квит
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?