- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirkata iznevqra li e???
аз ако разбера че гаджето ми правила свирка на некои ше му откъсна главата и ще и я подара на нея да си я помни
vij sa.. taq iznevqta e plutska..puk i 6tom si bil piqn i 6tom daje ne si spomnqsh tva e tupo da se schita za iznevqra!! kakvo tolkova... nai-loshoto e da i izneverish ot surceto, a ne 4rez tqloto![]()
a za tva dali da i kajesh..tva zavisi samo ot tebe i samo ot tova kak tq shte reagira..
a ponqkoga e po-dobre da se zamulchi...
И все пак е вид изневяра,и ще бъде тъпо да го скрие от приятелката си!И ако беше прочела всичко щеше да разбереш,че той вече и е казал.Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
xa mi... moite suboleznovaniq![]()
![]()
![]()
Брех, брех, малкия.... тзтзтз аз ако бях на мястото на приятелката ти, отдавна щях да те зарежа. Дори само да се беше целувал с някоя, щях направо да ти го изкарам през гз. Радвай се, че имаш златно момиче направо! Да ти търпи изпълненията... Виж, като се знаеш какъв си, еми защо не ги избягваш тия неща? Просто режеш отвсякъде... Ако трябва, няма да ходиш на купони без нея. Съобразявай се. Нямам намерение да те упреквам, а дали е изневяра - разбирасе. Приятелят ми ако тръгне да гушка някоя, много жестока караница ще стане. Нз аз съм много моногамен човек и очаквам от партньора си същото. Ноооо хората са различни. Е, надявам се да ти прости. Ако ти прости, опитай се наистина да се промениш. Просто недей да допускаш да се стига до там занапред. Айде късмет, малкия! И пиши какво е станало.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
pfff,za sega ni6too,ne govori,ne mi vdiga,ne mi otgovarq na sms-te ni6too,ako otida do tqh nqma da mi otvori,ne vliza v skype,ili pone ne online...i taka za sega e dosta zle rabotata,ama 6te vidimeama ako toq pat mi prosti verno 6e stana dr 4ovek,nikakvi drugi jeni pove4e
samo dano mi prosti [-o<
![]()
Честно да ти кажа-аз ве бих ти простила.Това е тъпа постъпка и тя не е длъжна да търпи изневерите ти.Тя не ти вдига,не си чати с теб,няма да ти отвори-това ясно говори,че не иска да те вижда.Първоначално написано от Malkiq
emi za sega moga samo da se molq da ne e kato tebПървоначално написано от koalka
![]()
а бе най-добре си и кажи ... защото и на теб ще ти тежи...кажи си иПървоначално написано от Malkiq
... аз лично бих постъпил така пък ..ти си знаеш
![]()
Изневяра е, да.
Искам да си отговориш на един въпрос. Ти каза, че и преди си изневерявал и то неведнъж. Тогава не си ли си казвал, че ако тя ти прости, ще се промениш? Ако да, виж резултата.
az bih kazala ako te obi4a 6te ti prosti ama ti trebva da vnimava6 da ne se dyni6 pove4e
Аз съм барби гърл имам ли акъл,аз сам кукла с дълга 4ерна букла:PPppPPppp Лофкай ти са!!!!
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
mrazq kogato jenite sa pravi
![]()
![]()
Дам,Това е изневяра..ако бях на мястото на твоята приятелка щях да ти простя но след време.....първо да спре да ме боли от това което си направил..поне за мен е така
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Em vij kato ne ti e za prav pat po dobre ne i kazvai Pak spored men svirkata ne e iznevqra ama zavisi kak tq go priema taka 4e ne se ma4i i zabrai za tva ne6to i NE i kazvai
az bih ti prostila no kak to ti sam kaza ne ti e za parvi pat baq 6a sa zamislq da li 6a ti go prostq no ako imam nekvi 4ustva kam tebe bih ti go prostila no sled kato mine izvesno vreme i sam sigorna v 4ustvata si