.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Голям фен
    Град
    софия
    аз ако разбера че гаджето ми правила свирка на некои ше му откъсна главата и ще и я подара на нея да си я помни

Голям фен
    vij sa.. taq iznevqta e plutska..puk i 6tom si bil piqn i 6tom daje ne si spomnqsh tva e tupo da se schita za iznevqra!! kakvo tolkova... nai-loshoto e da i izneverish ot surceto, a ne 4rez tqloto
    a za tva dali da i kajesh..tva zavisi samo ot tebe i samo ot tova kak tq shte reagira..
    a ponqkoga e po-dobre da se zamulchi...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    vij sa.. taq iznevqta e plutska..puk i 6tom si bil piqn i 6tom daje ne si spomnqsh tva e tupo da se schita za iznevqra!! kakvo tolkova... nai-loshoto e da i izneverish ot surceto, a ne 4rez tqloto
    a za tva dali da i kajesh..tva zavisi samo ot tebe i samo ot tova kak tq shte reagira..
    a ponqkoga e po-dobre da se zamulchi...
    И все пак е вид изневяра,и ще бъде тъпо да го скрие от приятелката си!И ако беше прочела всичко щеше да разбереш,че той вече и е казал.

Голям фен
    xa mi... moite suboleznovaniq

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Брех, брех, малкия.... тзтзтз аз ако бях на мястото на приятелката ти, отдавна щях да те зарежа. Дори само да се беше целувал с някоя, щях направо да ти го изкарам през гз. Радвай се, че имаш златно момиче направо! Да ти търпи изпълненията... Виж, като се знаеш какъв си, еми защо не ги избягваш тия неща? Просто режеш отвсякъде... Ако трябва, няма да ходиш на купони без нея. Съобразявай се. Нямам намерение да те упреквам, а дали е изневяра - разбирасе. Приятелят ми ако тръгне да гушка някоя, много жестока караница ще стане. Нз аз съм много моногамен човек и очаквам от партньора си същото. Ноооо хората са различни. Е, надявам се да ти прости. Ако ти прости, опитай се наистина да се промениш. Просто недей да допускаш да се стига до там занапред. Айде късмет, малкия! И пиши какво е станало.
    HardC0re and BDSM forever

pfff,za sega ni6too,ne govori,ne mi vdiga,ne mi otgovarq na sms-te ni6too,ako otida do tqh nqma da mi otvori,ne vliza v skype,ili pone ne online...i taka za sega e dosta zle rabotata,ama 6te vidime ama ako toq pat mi prosti verno 6e stana dr 4ovek,nikakvi drugi jeni pove4e samo dano mi prosti [-o<

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    pfff,za sega ni6too,ne govori,ne mi vdiga,ne mi otgovarq na sms-te ni6too,ako otida do tqh nqma da mi otvori,ne vliza v skype,ili pone ne online...i taka za sega e dosta zle rabotata,ama 6te vidime ama ako toq pat mi prosti verno 6e stana dr 4ovek,nikakvi drugi jeni pove4e samo dano mi prosti [-o<
    Честно да ти кажа-аз ве бих ти простила.Това е тъпа постъпка и тя не е длъжна да търпи изневерите ти.Тя не ти вдига,не си чати с теб,няма да ти отвори-това ясно говори,че не иска да те вижда.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Честно да ти кажа-аз ве бих ти простила.Това е тъпа постъпка и тя не е длъжна да търпи изневерите ти.Тя не ти вдига,не си чати с теб,няма да ти отвори-това ясно говори,че не иска да те вижда.
    emi za sega moga samo da se molq da ne e kato teb

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    ujas,vseki tuk kazva razli4no,edni me napadat drugi ne....aide posledno mi kajete kvo da pravq,6tot az sam mislq 4e ni6to nqma da re6a,i 6e napravq prostotiq....da i kaja li ili ne
    а бе най-добре си и кажи ... защото и на теб ще ти тежи...кажи си и ... аз лично бих постъпил така пък ..ти си знаеш

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    emi za sega moga samo da se molq da ne e kato teb
    Ами дано не е.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Изневяра е, да.

Мега фен
    Искам да си отговориш на един въпрос. Ти каза, че и преди си изневерявал и то неведнъж. Тогава не си ли си казвал, че ако тя ти прости, ще се промениш? Ако да, виж резултата.

az bih kazala ako te obi4a 6te ti prosti ama ti trebva da vnimava6 da ne se dyni6 pove4e
    Аз съм барби гърл имам ли акъл,аз сам кукла с дълга 4ерна букла:PPppPPppp Лофкай ти са!!!!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Искам да си отговориш на един въпрос. Ти каза, че и преди си изневерявал и то неведнъж. Тогава не си ли си казвал, че ако тя ти прости, ще се промениш? Ако да, виж резултата.
    mrazq kogato jenite sa pravi

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Дам,Това е изневяра..ако бях на мястото на твоята приятелка щях да ти простя но след време.....първо да спре да ме боли от това което си направил..поне за мен е така
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

virtualna_e
    Guest
    Em vij kato ne ti e za prav pat po dobre ne i kazvai Pak spored men svirkata ne e iznevqra ama zavisi kak tq go priema taka 4e ne se ma4i i zabrai za tva ne6to i NE i kazvai

Guest
    az bih ti prostila no kak to ti sam kaza ne ti e za parvi pat baq 6a sa zamislq da li 6a ti go prostq no ako imam nekvi 4ustva kam tebe bih ti go prostila no sled kato mine izvesno vreme i sam sigorna v 4ustvata si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си