.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven

Плажно мляко/масло

Препоръчайте ми някоя марка - качествена, т.е. аз съм много бяла и ми трябва нещо, с което да не изгоря прекалено и да почернея все пак. И ако може цена ориентировъчно
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    За марки точно сега не се сещам ама ще ти дам малко съветче-щом ще за да те предпази от изгаряне по-добре да е мляко.Относно марката отиди в някоя аптека или козметичен магазин,там ще ти препоръчат най-хубавата Ооо и още нещо-не се хвърляй по най-скъпите,не са по-добри от по-евтините.Айде и да почернейш
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен
    Град
    София
    а аз много искам да си купя някво с аромат на кокос.. казаха ми че на нивеа имало такова ама кое точно е?

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami az sum mn dovolna ot nivea ima edno s blestq6ti 4astici napravo e super.okolo 15-20lv 6te te opravqt MAX a fti4ka tolkova li e trudno da otide6 v magazina i da popita6?
    6tom si mn bqla si vzemi ne6to s visok faktor(ot 15 nagore)
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi ima na NIVEA, na ELEA, na AVON i o6te edin kup prosto trqbva da si izbere6

Препоръчвам ви марките Clarins, Roc и Estee Lauder. Имат страхотни слънцезащитни продукти. Омекотяваи и овлажняват кожата.

Фен
    Град
    В нас ;)
    аз ползвам nivea .. и съм много доволна но в аптеките ще те насочат по-добре ..

Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от Mystery
    Препоръчвам ви марките Clarins, Roc и Estee Lauder. Имат страхотни слънцезащитни продукти. Омекотяваи и овлажняват кожата.
    Нещо като цени ориентировъчно?
    ...На колене той моли я,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Emi pyrvite dni si vzimash neshto 30 faktor.. I posle veche po malak.. i nakraq olio za po gotin ten.. i gotovo.. Ama i ne trqbva mnogo mnogo da sedish na slynce.. shtoto dori da si namazana s plajno mlqko.. pak moje da izgorish..

Голям фен
    На виси са добри,на рок вземи си със SPF 30 за тялото,а за лицето може и 50+ /като мен /

Вземи си крем против изгаряне от аптека.Ако кожата ти е чувствителна пробвай на Мустела или Чико.Бебешки са ,но са много добри.предполагам,че варират между 20-40,но ти дават наистина добра защита.Много съм доволна от тях! \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм.. имам на Nivea 25 (for Kids) и на Carroten 8 фактор . От втория продукт съм много доволна . За почерняване е идеален , той е с моркови Нивеата струва около 20-25 лв , а Карротена ми е 15 . На по-голям фактор , съответно и по-голяма цена Ако искаш се пак попитай за марката Carroten - горещо ти я препоръчвам

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

mi detskoto sprei4e na NIVEA to e s mn golqm factor....

Nivea е най-добрата марка, но и са леко скъпички
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Най-доволна съм от Виши с фактор 50+.На Estee Lauder също са много добри продуктите,но нямат много висок фактор,а аз имам слънчева алергия.

Град
    Pleven
    az sum mnogo dovolna ot produktite na AVON.
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

Град
    Абе хора, имам един въпрос - като ползвате толкова високи фактори почернявате ли изобщо? Не искам да изгоря, но все пак искам да хвана някакъв тен...А в магазина козметичния ми казаха, че колкото и да съм бяла, ако си взема 30+ фактор вече няма да хвана никакъв тен...Та, вие успявате ли с тези високи фактори да почернеете?
    ...На колене той моли я,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    Pleven
    Моята кожа е светла и лесно мога да изгоря,но съм много доволна от тези на AVON с фактор 10.Когато се мажа често и обилно не изгарям и хващам хубав тен. :P
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Абе хора, имам един въпрос - като ползвате толкова високи фактори почернявате ли изобщо? Не искам да изгоря, но все пак искам да хвана някакъв тен...А в магазина козметичния ми казаха, че колкото и да съм бяла, ако си взема 30+ фактор вече няма да хвана никакъв тен...Та, вие успявате ли с тези високи фактори да почернеете?
    Майката се маже с такива и определено НЕ хваща тен , а само лек загар .. изглежда сякаш не е била да се пече.. а просто е така родена

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от LuCkY^YoU
    6tom si mn bqla si vzemi ne6to s visok faktor(ot 15 nagore)
    15 е висок фактор. Ще имаш да вземаш 30 е висок фактор. Не, че се чернее, но това е ВИСОК.
    Лично аз имам един със фактор 25 и един със фактор 4. Прави си изводи.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    "VICHY"-NAISTINA MNOGO KACHESTVENA KOZMETIKA!PREPORA4VAM TI "VICHY 15"KAKTO I 30 !MNOGO SAM DOVOLNA I OT 50+ NO NQMA DA PO4ERNEE6 S NEGO TAKA 4E MOJE DA SI IBERE6 M/U 30 I 15-NAISTINA SA MNOGO DOBRI!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си