Zdraveite,hora!nz,moje bi prosto imam nyjda da si izleq mukata na nqkoi,s nadejda tozi nqkoi da ne mi kaje:"mi....nz macka" ili "nz,znai6 go k1f e lyd!kak moja?" ili... "e,sq ako se razdelite ima i drygi"....Dosega s1m imala mn mom4eta,kazvat,4e s1m imala nqkakvo izl14vane,syper 4ar....misleh,4e tozi,koito mi razbi s1rceto e bil nai-golqmata mi ljybov,no eto 4e doide TOI!nai-golemiqt pi4 v daskalo,nai-pekaniq...otna4alo zdrasti!az 4atq s nego,no ne go znam koi e,toi me znae ina4e i post.me pozdravqva...az absloljytno bezrazli4na,posle stanahme edna golqma kompaniq,az s1m averka na nai-dobriq my aver-az gi zapoznah...mina mn vreme,mn intrigi....posle s NEGO stanaxme nai-dobri friends,no dori v nai-smelite mi me4ti ne sme bili zaedno-nai-otvoreniq s men!no....eto 4e priqtelstvoto pridobi po-seriozni rakyrsi!hodim ot 3 meseca i 20 i nqkolko dni,no vse edno hodim ot mn po-otdavna....otna4alo az vljybena,post sms-i tva-onova,toi ni6to!i kak ina4e,toi e jivtnoto,koeto nikoga dosega ne e bilo sposobno na obi4!misleh si,4e 6te izd1rjim 1-2sedmici,za6toto toi e jenkar,a az s kakvo s1m po-razli4na ot ostanalite macki?!no ne,az my "vzeh s1rceto",kakto kazvat vsi4ki,omagjosah go ot skoro yse6tam kolko neveroqtno mn d1rji na men daje ot drebolii,ot vsqko edno negovo dvijenie,jest,milyvka lydo vljybeni sme!!!!nikoi ne go e vijdal taka...a i az ne s1m se 4yvstvala taka....toi tolkova jestoko e vljyben,ta me revnyva ot VSI4KI....ne moje da izlqza daje s priqtelite my,ne moje da me vidi nqkoi po banski?????!!!!!???? :0~ postoqnno sme po partita i kyponi...no nqkoi p1t nqma kak da me vzeme s1s sebe si i togava pri men zapo4vat lydite paranoi,4e se e natiskal s nqkoq dryga....a to ni6to ob6to!onzi den pak se bqhme sabrali,no toi be6e izmoren i se pribra...az bqh syper nad1hana da doide,zv1nqhme my,no toi-ne...lqgam sled malko,no....PAZETE Q!!!DA NE SE NAPIE!!!![tel.razgvor s aver] no az nabrah,4e ne e do61l,d1rpaha mi 4a6ata-> "stiga pi!",no az NE...."M1ja ti kaza da te pazim!Nqma da pie6 pove4e",men oba4e ne me e*e-da e do61l da me vardi.....i togava stana.....kakvato stana ~ az 6te tr1gvam,no 1-vo trqbva da razdam na vsi4ki pris1stva6ti cynka s ezik za leka no6t....i togava se celynah s nai-dobrata mi averka[za7 ili 8 p1t za ve4erta...no tova ne se smqta] i s......o6te edno mom4e!!!!dobre,4e vsi4ki dr bqha po-trezvi,a....i go poznavat!!!! sega toi e na lager za 7 dni....ne yspqx da my go s1ob6tq predi da tr1gne,a sega znaqt ve4e dosta hora!a i ne iskam da go razbira ot 3-ti 4ovek.....kak da my go s1ob6tq,nz kak 6te reagira...a i ne moga da riskyvam da go izgybq zaradi celyvka za 3sec.koqto nito s1m q napravila s 4ista s1vest,nito daje pomnq dobre!!!!bqh adski piqqqqqqqnnnnnnaaaaaaaaaaaaa (((( ~~~ Ei zatva ne piite ~ ne znam,6t0t daje moje da prebie averite si i onzi,s koito se celynah ((( a celyvkata za nego e ne6to syper sve6tenno,6t0t nali znaete,4e daje jigylatata i prostitytkite ne se celyvat,a i toi e tolkova revniv!!!! Ljybovta ni e obre4ena nali???? ((((((((( PLS,izkajete mnenieto si po v1prosa!!!!!!! mn se sdyhvam ((( MNOGO GO OBI4AM,ZA DA GO IZGYBQQQQQQQQQQQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!