Mnogo blagodarq na vsi4ki za izkazanoto mnenie,za men naistina e ot zna4enie!!!!Sled broeni dni,vednaga sled kato si go gy6na adski silno[6toto moje da e i za posledno],6te my kaja,4e iskam da pogovorim i imam da my kazvam ne6to...Apelirala sum vsi4ki xora,koito znaqt,averite my-da ne my kazvat,a i toi 6te si go izkara syper mnogo na tozi koito my go kaje[osven na men],zatova da ne si riskyvat otno6eniqta s nego,a i te sa tezi,koito mogat da pogovorqt s nego i malko ili mnogo da my povliqqt!a i nali znaete -vestonoseca ili e bit,ili e 4erpen s vino <ili ne6to takova be6e:>Nqkoi kazvat da ne my go suob6tavam,no....hora,kakvo e edna vruzka obvita ot luji???mislq,4e ako toi subere sili da mi prosti,kolkoto i naranen da e,tova adski mnogo 6te skrepi sujyza ni,makar 4e ve4e 6te sum izgybila doverieto my kum men!a otnosno alkoxola....ve4e ne blizvam!!!xax!!!
P.S.moje i da pi6a kak sa se razvili subitiqta,makar 4e i sega sustoqnieto mi e tolkova ....gadno i depresirano,4e sobstvenata mi maika misli,4e sum se drogirala ~