Zdraveite na vsi4ki,ei sega predi malko savsem slu4aino si roveh iz neta i popadnah na toq site...neshto se poza4etoh i mi haresa,reshih i az da si poizleq makata i da mi hvarlite nqkoi savet nasam.E da si doida na dumata...ot polovin godina po4ti si hodq s edno mom4e i do predi mesec dva misleh 4e naistina go obi4am,no sega i az ne znaq kakvo to4no izpitvam kam nego...a nqmam smelos da se razdelq s nego,zashtoto si mislq 4e kato se razdelim i shte me boli mnogo,a sashto taka edno mom4e ot skoro po4na da mi se obesnqva v lubov (toi si e golqm sladur i mnogo si me kefi),no az pak sam si malko nedover4iva i do kolkoto go poznavam tova mom4e si mislq 4e ne me vzema na seriozno ,a prosto taka da vidi dali shte sam porednata koqto shte mu se varje...ne znam mn sam obarkana iska mi se da mu vqrvam,a v sashtoto vreme ne moga,pri tova vi kazah kak stoqt neshtata s gadjeto mi i...prosto ne znam kak da postapq...dali zareja moeto mom4e s riska da stradam sled tova...ili da se doverq na drugoto mom4e i da bada s nego....moje bi ne za dalgo ne znaq.Ako ima nqkoi kompetenten po toq vapros...da ne se 4udi a da pishe i da mi pomogne plss