.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна

Re: V interes na istinata

Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Znaesh li, povecheto momi4eta gledat vunshno kak izglejda choveka sre6tu neq, sled tova inteligentnostta i shto za kavaler e!Az sam na sushtiq princip pochno no i tursq razbiratelstvo nqkakvo pasvane mejdu men i choveka sreshtu men.Ne iskam da te ot4aivam po nqkakav na4in no povecheto macki se vpe4atlqvat ot vun6niq vid i kintite na mom4eto, makar tova da e golqma tupotiq!Ami tova e ot men!Dano sam ti help-nala!
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен

Re: Moderated:Когато сте без гадже,какво гледате в едно момч

Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Neznam dali tazi tema e za tozi razdel no 6te si opitam kasmeta .
    Vaprosa mi e edin , prosti4ak i otpraven kam nejniq pol : Kogato ste bez gadje i si tarsite novo kakvo gledate v 4oveka sre6tu Vas (vinagi sam se 4udel i prodaljavam da se 4udq)
    Ako mi otgovorite 6te sam vi mnogo zadaljen

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Лицето,тялото ( да е релефен) не чак мускулест...И мн мн мн харесвам да има плочки...Но разбира се това не е от голямо значение,защото няма идеални хора...Важното е да се разбираме е и все пак да е симпатичен...

Голям фен
    Abe,nqma kakvo da se lujem i da kazvame,4e vun6niq vid ne e na purvo mqsto za6toto e.Moje da e za purvite 10 min.,no e na purvoto mqsto,za6toto mislq,4e nqma nqkoq macka ot vas da tragne da govori s edin mil i dobar groznik i da go iska za pr Vun6niqt vid go gledam za malko i posle ve4e gledam otno6enieto,kakav e po harakter,kak se darji vaob6te s momi4eta.Ne kazvam,4e trqbva da e purviq hubavec,no da ne e nqkoi tupanar .No pak kazvam,4e vun6niqt vid se gleda za sec. .Tova e ot men.BYE

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Vaprosa mi e edin , prosti4ak i otpraven kam nejniq pol : Kogato ste bez gadje i si tarsite novo kakvo gledate v 4oveka sre6tu Vas (vinagi sam se 4udel i prodaljavam da se 4udq)

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Лицето,тялото ( да е релефен) не чак мускулест...И мн мн мн харесвам да има плочки...Но разбира се това не е от голямо значение,защото няма идеални хора...Важното е да се разбираме е и все пак да е симпатичен...

Eto Tozi otgovor mi napalni du6ata !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на koalka

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Стигам до извода,че външността е най-важна за теб.Жалко.

Супер фен
    Първото нещо,което гледам в някое момче е външноста(първо очите,после усмивката и т.н.),после характера и всичко останало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си