- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помогнете ми да спра тревата!
nai dobre proqvi silna volq i razberi 4e ``ot tolkova alkohol,cigari i treva,MLADOTO POKOLENIE SI OTIVA OT SEGA..``-ICE CREAM-BORBATA
помагам ти.
emi glei sa kvo: purvo potursi pomo6t. vtoro: trqbva da otide6 v nqkakva specializirana klinika za narkomani i zavisimi ot narkotici.![]()
Внушаваш си батко от 6 години пуша яко, спирал съм за по месец просто спираш и толкова, набиваш си филми сериозно си си внушил , ама знам че е трудно като всички вадят коза просто се опитай като НЕ ТИСЕ ПУШИ да не го правиш. независимо от другите, и около мене като почнат да се напушват а съм в период на не пушене, ми потичат лигите, ама това е нормал, това е като сеедно да се видиш със сичките ти приятели и те да отидат на някво парти, а ти да седиш отвън и да гледаш , всми искушаващо е както всичко нормално което ти харесва, неходи по нникви клиникки че ще ти съсипят живота,Първоначално написано от Magic*
Ети едно действащо: за да излезеш от филма ти трее просто 1 седмица да не си пушил и вече дори не ти се пуши естествено,
Отиди и качи черни връх ама отдолу или се натовари физически яко или замини за някъде идеятта ми е направи нещо НОВО и интересно КОЕТО Да ти ГРАБНЕ МИСЪЛТА и няма да ти се пуши СЕРИОУЗ, и стига се па нира ВАЖНО Е НЕ СИ НАбИВАЙ ФИЛМИ докато си напушен е още по лесно да си внушиш 10001000 неща, от опит ти казвам хайде
Не мога да повярвам колко ограничени хора има...И в друди теми четох простотии,но тук направо къртите мифки! Когато пушиш редовно пич е нормално да ти се иска да се напушиш пак и пак..Просто мозъка ти започва да "цикли",ако мога така да се изразя,и започваш да мисиш само за това... И не е нужно да си почиваш месеци за да усетиш разликата.. Още на първата седмица и ще се почувстваш по-добре.
На мен големия зор ми беше да откажа цигарите,но и тва става невероятно лесно.Просто повярвай,че можеш бе пич!
Иска ми се да покритикувам и някой тъпи отговори,но нали на тва типче тря помагаме![]()
Между другото тревата се спира по-лесно от цигарите...
Ето нещо наистина вярно!Първоначално написано от Анонимко
awe ne ta li ubiva misalta 4e roditeliteti kat razberat 6a ta izkarat s tupanici ot vas![]()
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
sha spite po peikite![]()
e pa pich ti si nomer 1 ti si edinstveniqt chovek v celiq svqt... pristrasten kym trevata i zavisim kym neq... spored men si za rekordite na gines!
slunce na teb ti trq mno golqma volq no i drugo ako priqtelite ti pushat treva prosto spri da xodish s tqx trq da si namerish priqtna kompaniq i nz ti si reshavash i as bqx kato teb no pone si smenix kompaniqta i ne spirax da mislq kolko mi se pushi treva no se pak se zdurjax i ne poshix za tva i ti trq da q.....![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Всичко си зависи от теб. Ако положиш необходимата доза воля, желания и труд, ще я откажеш. Помоли околните за малко разбиране и помощ. В краен случай се свържи със специалист. По-добре късно, отколкото никога. Ще се наложи да признаеш.
Много често в тревата се слага по-силен наркотик(това го знае само този, който я продава) с цел да направи купувача зависим от тревата.
Това води до пристрастяване и съответно по-големи печалби за дилърите. Съвет: недейте да пробвате какъвто и да е наркотик. Даже и трева.
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
Molq,davaite bez nekompetentni mneniq po forumite,kato ne znaete,ili kato ne ste sigurni ne se obajdaite.Trevata ne e fizi4eski pristrastqva6tq,kum neq moje da se razvie abstenciq,koqto moje da se razvie i kum zahar,kafe,daje duvki i pliusheni me4eta.Drugoto i ime e navik,prosto ako si sviknal seki den da pu6i6 treva,trudno 6te ti e da se otturve6 ot navika,ako si sviknal vseki den ot 3 godi6en da stava6 i da si gu6va6 pliushenoto me4e,na 18 trudno 6te te otkajem...ina4e po temata,nabii si v glavata 4e nqma da ti e po-kef s neq i se opitai da go kara6 malko na mazohizum,pomoli i priqtelite da te spirat,hvani se na bas s teq deto pofi6 koz4eto 4e ako zavurti6 o6te edno mase 6te im dade6 20 lea...6te se nau4i6 spox,nqma ot kfo da se pritesnqva6,da ne ti nabivat depresii,tova ne ti e tvurd narkotik,tova ti e prosto treva.Първоначално написано от PerfectStrang3r
pich ili si typ ili iskash da se isfukash pred sichki che pafkash jonka! pusheh ot 2 godini joint mnogo seriozno seki den po mnogo kazah si che she spra i za 2 dena spreh i ot mesec i nesho ne su pushil! samo ne mi se pravi che si zavisim che nema takova pravilo prosto trea da imash volq sesh se
ти луда ли си ве момиче?Тревата има опоивъщ ефект заради които се смята за наркотик,но към тревата няма нито физическа ,нито психическа зависимостПървоначално написано от FiSoLiNka
Тъи, че приятеляти не я спира защото тои самия не иска и не му минава през акъла изобщо да я спре в момента ,а не защото е престрастен и неможе без нея пффф
![]()
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Am Bace.. ti stiga da iskash 6te q otkaje6.. az ako iskam oshte sega moga da q otkaja no prosto ne iskam haresva mi.. ne stoi v kompaniq na trevomani narkomani.. aa po4ni sportuvai neshto.. i ne se kosi narkoman ot treva se ne stava !
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()