Nz dali tazi tema e za tuk ma mi trqbav pomo6ta vi.Predi vreme bqh na kupon i s edin priqtel me otvori samo tova i az re6ih da nekazvam na nikoi noi toi izdrunkal na vsi4ki i izlugal dori 4e sme se ebali i dori 4e sum mu duhala.Az neiskam nikoi da razbere.Dneska priqtelite mi si govoriha za tova mom4e 4e samo lujel i ostanoviha 4e toi bil izlugl koi li ne 4e moite priqtelki mu bili duhali a tova ne e vqrno.Priqtelite mi me popitaha dali sum se ebala s nego i az izlugah.Na 15 avgust sme na kupon i vsi4ki 6te go izvikat i 6to go pitat za6to luje za edin kvo si i togava te 6te go popitat za6to e izlagal 4e se e ebal s mene i toi siguno 6te kaje istinata.To4no tova neiskam da stava posle vs 6te me pitat dali e vqrno kakvo da im kaja te netrqbav da razbirat molqvi se pomognete miii az misleh te kato me pitat dali e vqrno az da otri4am i toi da kazva 4e e istina i az 6te otri4am ma nqma da stane a dokato s mom4eto nemoga da govorq kakvo da pravq mislq da napiq mom4eto na toq kupon lele nz kakvo da pravq napravo 6te otka4a pomognete mi plssss