- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подкожни косъмчета
...Махам си космите на краката с епилатор, но почти всеки втори косъм става подкожен и трябва да ги вадя, учудващото е, че и на ръцете махам с епилатора, а там няма подкожни..
..как да предотвратя това?Защо не си растът нормално
![]()
![]()
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
Някой ми беше казал, че има значение какъв е епилатора...Чудно защо само на краката става така
![]()
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
и аз имам същият проблем и вече не ги махам с епилатор там
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
sa6tiq problem imam i az i tai kato mi stanaha celite kraka v papki re6ih 4e 6te spra s epilatora-drugo re6enie ne namiram
Трябва редовно да си ексфолирате кожата на краката. И ще се появяват по-малко.
Супер лесен начин - с утрайка от кафеварка или кафемашина. Взимаш си в една чашка докато си в банята и търкаш лекичко. Само не го правете прекалено често - един или два пъти седмично е предостатъчно.
Има също и едни кестенови трици - при тях същото.
Това са елементарните методи, които знам. За друго... не знам.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ще го пробвам, защото на мене повече време ми отнема занимавката да вадя подкожни, отколкото самото епилиране, защото никак не са малко![]()
Срещу подкожните косъмчета ползвам ексфолианти и скрабове за тяло. Има на всякакви марки. Сега съм с един на Clarins и съм доволна.