.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Подкожни косъмчета

...Махам си космите на краката с епилатор, но почти всеки втори косъм става подкожен и трябва да ги вадя , учудващото е, че и на ръцете махам с епилатора, а там няма подкожни.. ..как да предотвратя това?Защо не си растът нормално

Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!

и при мене става така .Еми аз с нокъта ги бутам и те се подават целите и после минавам с епилатора и ги няма

Някой ми беше казал, че има значение какъв е епилатора.. .Чудно защо само на краката става така
    Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

и аз имам същият проблем и вече не ги махам с епилатор там

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    sa6tiq problem imam i az i tai kato mi stanaha celite kraka v papki re6ih 4e 6te spra s epilatora-drugo re6enie ne namiram

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Трябва редовно да си ексфолирате кожата на краката. И ще се появяват по-малко.
    Супер лесен начин - с утрайка от кафеварка или кафемашина. Взимаш си в една чашка докато си в банята и търкаш лекичко. Само не го правете прекалено често - един или два пъти седмично е предостатъчно.
    Има също и едни кестенови трици - при тях същото.
    Това са елементарните методи, които знам. За друго... не знам.

Saatana vittu perkele hate crew!

Ще го пробвам, защото на мене повече време ми отнема занимавката да вадя подкожни, отколкото самото епилиране, защото никак не са малко

Срещу подкожните косъмчета ползвам ексфолианти и скрабове за тяло. Има на всякакви марки. Сега съм с един на Clarins и съм доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си