.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Повече от фен
    Град
    House Music Island

Istinska liubov v tiineidjurska vuzrast?

Ne znam dali ima podobna tema i predvaritelno se izvinqvam ako q povtarqm no mi e interesno mnenieto vi : vuv vuzrastta mejdu 13-14 do 20 godini vsi4ki nie eksperimentirame s razli4ni tipove hora i minavame prez mnojestvo vruzki mnogo ot koito pulen proval. Vse pak ima i slu4ai, naistina mnogo redki, v koito istinskata liubov se sreshta imenno v tiineidjurska vuzrast. estestveno ot mujka i ot jenska gledna tochka e razlichno - povecheto momcheta tursqt seks i udovletvorqvane na nujdite, kakvito i da sa te, dokato momichetata tursqt poveche romantika, privurzanost, serioznost i razbirane v edna vruzka. Vuprosut mi e mislite li 4e e realna vuzmojnostta da otkriesh 4oveka na jivota si na 16-17 oshte kogato nqmash opit i ne si se sbluskal s dostatuchno hora i ako e vuzmojno kak da q poznaem?

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Da spored mene moje.....poznavam edno momi4e koeto sega zavur6i a e s priqtelq si ot 5 godini i bqha suo4enici.....nz dali vruskata im e produljila no dano da e taka.....;]....otgofora mi e da moje.....:P...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Както казва Малкият Принц - Човек никога незнае...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    Монтана
    и аз често съм си задавала този въпрос и честно казано самата аз не мога да си отговоря ... може и да е възможно...
    на една приятелка майка й и баща й са гаджета от 3-ти калс и после са се оженили

Значи искам да кажа,че има хора който на 15-17 години вече са се осъзнали и искат истинската любов...и затова смятам че е възможно да я има на тази възраст...
    Но си има и хора който са още млади да се осъзнаят и искат забажление а не нещо красиво и истинско....както те казват ..., че искат да си поживеят...
    а ако живееш и не усетиш любовта то тогава защо живееш

Супер фен
    Да,може!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Както казва Малкият Принц - Човек никога незнае...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Може , може ..аз и моя приятел се познаваме от 2 години и сме неразделни ,мн препятствия - много нещо,но сме си заедно .
    МОже -само че зависи от хората...и дали те ще се намерят по подходящия начин
    2 т. от правилника. Бан на профил

амиго

Mnogo zavisi ot horata.No kolkoto po zreli i opitni sa horata tolkova po hubava i prodalzitelna e edna vrazka.Mislq 4e vrazka mezdu mom4e i momi4e vav vazrastta 14-20 ima no ne e tolkova palnocenna otkolkoto vrazka v vazrastta 20-nagore.Moqt po golqm brat kojto sega e na 20 e imal 2 vrazki ot koito 1-ta be6e kogato toj be na 17 godini i za sajalenie 2 godini daze po malko 1 g. i polovina i skasaha.A sega daze 6e se zeni s neq.Taka 4e mnoo zavisi i ot opita!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    eм сигурно е възможно, ама рядко се случва...
    в един момент може наистина да си мислиш, че тва е точния човек, но все ще дойде време, когато нещата ще се променят и мисленето ти ще е друго, дори сега да не вярваш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Ami mislq,4e moje na6te naprimer sa bili say4enici i sa se ojenili sled tui za 15 godini brak mi se struvat 6tastlivi!
    And after you say so many words,
    There soon are no more to describe how it feels,
    Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    да,напълно е възможно...а как да я познаеш ли?!ами то ти идва от вътре,няма начин да не познаеш любовта...ако трябва да сте заедно,ще бъдете
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз преди една седмица пуснах горе-долу същатата тема.Но няма значение.Да,права си,че повечето момчета на 16-17 търсят повече секс,отколкото чувства,но пак казвам...има изключения.И се радвам,че попаднах на такова. Да,според мен на 16-17 може да се изпитват истински чувства и да срещнеш любовта на живота си.Както стана и с мен.Адски много обичам човека до себе си и винаги ще го обичам.Както и той мен.Много съм влюбена.

Повече от фен
    разбира се че може!
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    За любовта няма възрастови граници и човек може да я намери както на 17, така и на 70.
    И все пак си мисля, че в тийн годините още никой няма опит и не е достатъчно горял и кипял, за да каже : ето с този искам да бъда.
    Според мен и тези връзки не издържат дълго именно заради липсфащия житейски опит. В един момент ще срещнеш нкой друг и ще разбереш, че той може да ти донсе нови усещания и ако не ги опиташ ще съжаляваш цял живот...и тогава какво става с клетвите за вярност и голямата любов?
    И все пак : "Любов??? Нима това има нещо общо с ума?!"
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен
    А защо си мислите,че трябва до гроб да съжителствате с истинската си любов?!Всъщност това не е ли човекът,с който сте научили най-много за живота?!Не е ли човекът,който всеки път щом срещнете (било то на снимка или на живо) се усмихвате с умиление?!Не е ли това човекът,който ще си спомняте завинаги?! Следвайки тази логика,защо да не може да срещнеш този човек в тийнейджърските си години?Според мен дори това е по-вероятно...тогава любовта е някак си по-чиста,няма ги ежедневните проблеми (пари,храна...),няма я мисълта за децата,за кучето и котката....тогава сте просто Ти и Той!И двамата изживявате нещо ново,учите се един друг..ако имате късмета да срещнете този човек и да правите любов с него за пръв път,няма ли това да бъде един прекрасен спомен?!
    Другата гледна точка е когато не го намерите докато сте на 15-16-17 и се наложи самички дасе учите кое е правилно и кое не....тогава не знам,може би истинската ви любов ще е човека,с кото ще остареете,а може би няма да я изпитате
    И така...аз не мисля,че е задължително да съжителстваш с някой до дълбока старост,за да бъде той правилния човек.Дори един ден да се разделите,ако остане спомена за красивите мигове,ако заедно сте порастнали,всеки път когато правите нещо,на което той/тя ви е научил ще се сещате за него и очите ви ще светват.Това е истинска любов според мен
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    А защо си мислите,че трябва до гроб да съжителствате с истинската си любов?!Всъщност това не е ли човекът,с който сте научили най-много за живота?!Не е ли човекът,който всеки път щом срещнете (било то на снимка или на живо) се усмихвате с умиление?!Не е ли това човекът,който ще си спомняте завинаги?! Следвайки тази логика,защо да не може да срещнеш този човек в тийнейджърските си години?Според мен дори това е по-вероятно...тогава любовта е някак си по-чиста,няма ги ежедневните проблеми (пари,храна...),няма я мисълта за децата,за кучето и котката....тогава сте просто Ти и Той!И двамата изживявате нещо ново,учите се един друг..ако имате късмета да срещнете този човек и да правите любов с него за пръв път,няма ли това да бъде един прекрасен спомен?!
    Другата гледна точка е когато не го намерите докато сте на 15-16-17 и се наложи самички дасе учите кое е правилно и кое не....тогава не знам,може би истинската ви любов ще е човека,с кото ще остареете,а може би няма да я изпитате
    И така...аз не мисля,че е задължително да съжителстваш с някой до дълбока старост,за да бъде той правилния човек.Дори един ден да се разделите,ако остане спомена за красивите мигове,ако заедно сте порастнали,всеки път когато правите нещо,на което той/тя ви е научил ще се сещате за него и очите ви ще светват.Това е истинска любов според мен
    Да,така е,но ти обикновенно не искаш да се разделяш с този човек.И не мисля,ако се обичате много защо трябва да се разделяте.

Супер фен
    Може да има много причини за една раздяла....може да се наложи единия да замине(в днешни дни често се случва) или нещо още по-лошо(пази Боже)...А,защо раздялата да не е продиктувана от нещо моментно?!Нима,ти никога не грешиш?
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    sofia
    spored men ima za6toto sega q namerih i e mn hubavo \/

tarsetae na se ot4aivaite lubovta sa6testvuva i 6te vi zastigna

az s1m na 15 i naistina s1m vlubena
    na4i stavalo toz nomer
    LOVE SI ROSEN!!!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    рядкост е,но я има

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

да може
    имам много добри приятели които връзката им продължава жече 7 години
    ние с приятеля ми сме от 1 заедно и се надяваме да ги настигнем и дори задминем'

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен
    ami moje nie s priqtelq mi sme zaedno 3 godini a trygnahme kogato bqhme na 15 godini taka 4e ima 6ans da sre6tne6 liubovta v tineidjyrska vyzrast \/

И аз съм на мнение, че може да откриеш истинската любов на тези години. Аз познавам приятелят ми от около 4 години. От година и половина сме заедно и сме неразделни. Не можем да живеем един без друг. Наистина вярвам, че той е любовта, която искам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    И аз съм на мнение, че може да откриеш истинската любов на тези години. Аз познавам приятелят ми от около 4 години. От година и половина сме заедно и сме неразделни. Не можем да живеем един без друг. Наистина вярвам, че той е любовта, която искам.
    супер много е яко това и се радвам за вас
    и аз мисля че в това мом4е с което съм сега съм срещнала истинската любов пожелавам на всички да са щастливи с половинките си

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си