.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Към мъжкия пол!

gLedah edin film v4era .. "Kak da razkarash gadjeto za 10 dni" i iskam da popitam myjkata 4ast ot foruma ... KAKVO MRAZITE DA PRAVI VASHATA PRIQTELKA? KAKVO VI DRAZNI ? KAKVI GRESHKI PRAVQT MOMI4ETATA PO VREME NA VRYZKA? pravq tazi tema .. zashtoto mi e interesno da razbera s kakvo vi draznim :} edin priqtel mi kaza 4e mrazel postoqnno da mu zvyni priqtelkata mu .. mrazil da mu se byrka vyv vsi4ki raboti :} ta taka sega pitam vas

mi razli4ni momi4eta razli4ni nedostataci , moita priqtelka vinagi mi se obijda6e za nai malkata zaka4ka , be6e mnogo kaprizna...otkakto q razkarah mi prosvetna i si jiveq 6tastlivo

Surrender
    To the shadows
    Haunting inside
    Bleed through you

momi4etata sa dosta 4uvstvitelni :P a tvoite zaka4ki moje da sa bili LOSHI :P

Голям фен
    Град
    Бургас
    Мен ме дразни незаинтересоваността и безразличието...малеее полудявам.Как може да ми кажеш "обичам те"...в смс да ми напишеш "ти осмисляш живота ми", а после "сам си реши дали искаш да бъдеш с мен"...все едно...или си с мен и ми угодяваш или марш...за каква обич коворим тогава???Мразя след караници все аз да правя първата крачка...все аз да се изравнявам със земята за да бъда с нея...Хмм...много се отпуснах...стига толкова...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Мразя непрекъснато да ходим на разходки ... искам да си прекарваме времето заедно на други места. Дразни ме липсвата й на самочуствие и рядкото поемане на инициатива. Често момичетата правят това, което искат и ако то се разминава с желанието на приятеля им ... се карат. Моята половинка е точно обратната крайност... трябва да прави повече неща, които тя сама иска, а не заради мен...
    обичам дениту ми {}

Повече от фен
    ако имах гадже бих искала той да ми казва кога го дразня и т.н а бе с една дума всичко,на за жалост нямам!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Град
    Sofia
    Всичко си зависи от човек-а. Повечето дразги стават след прекалена взискателност или капризи. Не искам да кажа, че всички момичета/жени са такива, но повечето да ! Когато не стане тяхното стават непоносими.. почват да се цупят и да изнерят обстановката. Общо взето всичко си зависи от характера на човека
    Хората те харесват такъв какъвто си, а не такъв на какъвто се правиш

spored men tova idva .. ot problema .. 4e po4ti vsi4ki momi4eta sme dosta emocionalni .. i 4uvstvitelni ... a nai ve4e iskat vsi4ko da e perfektno v edna vryzka moje i ot tova da idva problema

tctc mnogo malko mom4eta/myje qvno ima vyv foruma

Дразнят ме превземките...понякога лигавенето.Но не винаги - понякога е готино.Също точно това, което каза Аксел - да ми пише в смс нещо супер готино, а на другия ден да покаже толкова голяма противоположност, че...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az ne sym momche no shte izkaja mnenie.. Spored mene neshtoto koeto nai mnogo drazni edno momche.. tfa e momicheto da se ligavi..

mrazq da pravi izcepki na publi4ni mesta , napr da se razvika i da q slu6at vsi4ki okolo nas.

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си