.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Как пристъпвате към ...

Здравейте. Та моята история (аз и по-рано бях пуснал тема) ..излизах няколко пъти с едно момиче, но просто нищо не се случва. Знам, че ме харесва поне малко, но след като се видим и само си говорим. Имам някакъв страх от провала и предполагам, че за това, но вие как мислите ?

... Не си ли се целувал преди това ?
    Ако е така...доста зор ще ти бъде докато събереш кураж, но няя се плашил. Там като се изпращате я прегърни и я целуни ако трябва и без език...; Поне и покажи, че го искаш, пък другия път тя ще вземе нещата в свои ръце.

Повече от фен

off topic:abe 6to na tova mnenie ne mi dava opciq istrivane????

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Ако е така...доста зор ще ти бъде докато събереш кураж, но няя се плашил. Там като се изпращате я прегърни и я целуни ако трябва и без език...; Поне и покажи, че го искаш, пък другия път тя ще вземе нещата в свои ръце.

vidqh ti i temata koqto pusna i postovete i 6te kaja samo edno...ima6 umstven bagaj na ne pove4e ot 8 godi6en

a po temata 6tom si govorite 6to ne i kaje6 kak se 4uvstva6?za6to ne i obqsni6 i ne q popita6 tq kakvo misli, kakvo 4uvstva? a i o6te ne6to NE SE NAHVYRLQI S CELUVKI nai mn da q razkara6 ...osven ako ne si 99% siguren 4e 6te ti otvyrne....uspeh

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...

Re: Как пристъпвате към ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте. Та моята история (аз и по-рано бях пуснал тема) ..излизах няколко пъти с едно момиче, но просто нищо не се случва. Знам, че ме харесва поне малко, но след като се видим и само си говорим. Имам някакъв страх от провала и предполагам, че за това, но вие как мислите ?
    e ne e tolkova strashno kakvo kato samo si govorite prosto sledvashtiqt put kato izleznete se pribliji kum neq i tq ako ne se drupne shte se celunete...lele kak go obqsnih i az no mislq che me razbra.opitai!

Фен
    Град
    sofia
    ne vqrvam 4e ne moje6 da se celuva6
    nqma experti v tova proste go pravi6 za6to ne pogovori6 s neq vinagi ima efekt kato govori6 za problemite si pomisli si

Фен
    Град
    sofia
    ne mi se vqrva 4e ne moje6 da se celuva6 ili go pravi6 ili ne
    ne my misli mnogo...
    moje da pogovori6 s neq vinagi pomaga kaji i kakvo izpitva6 i kakvi problemi ima6 ako te haresva tq 6e ti pomogna

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    НЕзнам,може би не си достатъчно уверен в себе си или пък се страхуваш да не те отблъсне...Обаче ако наистина искаш да се получи нещо между вас,трябва да преодолееш тези свои страхове.пЪк и няма нищо лошо в тва да си говорите.Няма за къде да бързате.Доста по-добре е да се опознаете както трябва и тогава да започвате връзка.ПРосто постепенно почнете да се сближавате,да флиртуваш с нея,на й намекваш за това ,което изпитваш.Кажи й колко ти е приятно в нейната компания,покани я да излезете пак и така..Нещата просто ще си дойдат от самосебе си.Пък ако събереш малко повече смелост,й признай всичко направо.Сигурна съм че ще оцени искреността ти

Guest
    Aз не бързам, но вече излизахме 3-4 пъти

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Мно0о0о0ого съм съгласна.
    0БиЧайТе СЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Aз не бързам, но вече излизахме 3-4 пъти
    е как го каза все едно излизате от месеци
    помисли
    може да не иска тва от теб или да иска първо да се опознаете
    нз
    как стоят нещата........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми