- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- само за МОМИЧЕТА...
iznevqrata se porajda ot lipsata na raznoobrazie i mnogo chustva it dvete strani vav vrazkata.i dvata pola sme ravni pred izkushnieto.vaprosut e kolko sme sklonni da proshtavame ili koi pravi poveche komprosmisi?momicheta ili momcheta?
na vuprosa ot posledniq post...ne mislq 4e moje da se otgovori ednozna4no...v edna vruzka 4esto ediniq obi4a pove4e ot drygiq...i tova moje da e kakto mom4eto, taka i momi4eto...a tozi koito obi4a pove4e...pravi pove4e kompromisi...
Ne sam izneverqvala do sega na nito edno ot gadjetata si.A na sega6noto pak o6te pove4e-ne bih mu pri4inila tova,za6toto go obi4am prekaleno mnogo i durja na nego.
Не, защото го обичам и не искам да го наранявам по никакъв начин...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ne i ne vaznamerqvam(za sega)
ne ne samtakav 4ovek
nqma da mu izneverqvam dokato sme zaedno mislq 4e tova e samo v moi +![]()
![]()
да на всеки се случва![]()
НИКОГА!!!
за мен изневярата е предателство, което никога не бих си простила. невъзможно е да предадеш доверието на човек когото обичаш и своевременно да го гледаш често в очите. изневярата е лицемерие
ne pravi tova koeto ne iska6 na teb da ti napravqt
az se vodq po tova zatova nqma da izneverq na 4oveka do men
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
Първоначално написано от ANGEL4E
mm napulno suglasna =D>
Аз не съм изневерявала на момчето с което съм сега и нямам намерение, но чак да кажа НИКОГА!Не се знае какво може да ни поднесе съдбата.
Никога не съм изневерявала и не смятам да го права някога...Просто много го обичам... не си падам такЪж тим момичета
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Винаги съм държала да няма такива неща като изневяра. Но сгреших. Не съм искала да изневерявам и сега съжалявам. Обичам страшно много човека, с когото съм! Сега се чувствам отвратително. Искам да върна времето назад! Не правете грешки, защото чувството е повече от гадно, не ми се мисли за бъдещето!
![]()
![]()
Първоначално написано от sk8er_girl
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
аз са си хапвам пъпеш ... пък вие си изневеряваите колкото щетее....хаХАХахах а ах брррррррр пфффффррррррр пруъц кахдадхаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по принцип не съм изневерявала защото тва според мен е най долното нещо на света