- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na koko e dopustimo
i taka vaprosa e qsen no ne stava vapros za psihi4eska gotovnost a izcqlo fizi4eska(predimno pri momietata) molq da se obosnovete
tai kato v teen-vuzrastta nqma to4no sinhroniziran mese4e cikal me interesuva dali ima nqkakvi po opasni posledici pri sexA vav vazrastta m\u 15-17godini
milichka taq tema q ima po 7678987897098 pyti...prosto pogledni predishnite mneniq![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ми аз съм на 17 и още съм девствен, при това няма признаци скоро да почна полов животец![]()
oh da izvinqvam se ako se povtarq prosto bih iskala da razbera ne6to pove4e za fizi4eskite posledstviq izvinqvam se ako pi6a ne6ta koito se povtarqt![]()
Принципно, когато човек се почувства готов. Лично аз обаче не мисля, че едно дете на 12-13 години е готово да води полов живот. 16-17 ми звучи много по-добре.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
o , boje nikoi nemoje da kaje . tfa staaa 4ak kat se po4uvstva6 gotof moje i na 75 ..
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Ami,mili4ka az su6to dosta porazpitah po tozi vupros i razbrah,4e principno ako sexualniqt ti jivot se vodi bezopasno i ne si zapo4nala ot mn malka tova po nikakuv na4in ne pre4i na razteja i razvitieto ti,za6toto nie momi4etata se razvivame do 20 god vuzrast nezavisimo dali vodim ili ne polov jivot taka,4e prosto budi predpazliva s nujnite sredstva i razbira se ne go pravi bezrazborno mi s mqrka i vs 6te e nared!Pri takiva slu4ai ne vredi po nikakuv na4in na fizikata i psihikata ti!
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Според мен 15-17,но аз го направих на 14![]()
А мене ме отвориха на 10.![]()
Ami spored men e normalno da se po4ne polov jivot mejdu 15-17 godini
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai