- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kriv mi e.
a be na4i imam sledniq vupros.na 17 sum i o6te ne sum pravil seks a unaq mi rabota e ne6to krivnala na lqvo!tova moje li da e problem za jenita da ne moga da gi zadovolq?
Ходи на реглаж.![]()
Е кво от тва... нормално... няма да стреляш с него... той и нагоре е леко кривнат, но никой не се оплакваВикай да има харман да го ползваш и това е, не си хаби нервите
![]()
![]()
![]()
Така доставяш повече кеф на жените, нема се плашиш
...друго е да ровичкаш и по-отстрани!![]()
a moje li i edno mnenie na momi4e![]()
Няма проблеми че ти е крив-нали не е на 90 градуса-свиркай си
Да не си левичар ?![]()
Абе и на моя не е кой знае колко идеално прав .. не мисля че има такъв така че няма проблем.Със задоволяването няма да имаш проблеми според мен![]()
vsu6nost naistina sum levi4ar![]()
Много чикий с лявата ръка .. прави с дясната сега и ще се намести от самосебесиПървоначално написано от thirteen
ахасуъаххах
hahahagahjidsadjkdsajhashahahahahahahaahahahahПървоначално написано от s0c00l
![]()
![]()
ahjahjasdhasjkhahahahahhaha стегни си го с менгеме и скачай надясно докът не се оправи ахахахйаххадсадфхгахагхаг х ahaashdajhsdjsd
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Побий злобарки и с лявата ръка.Първоначално написано от Анонимко
Взимаш едно менгеме, стягаш го и след това се въртиш в посока, обратна на изкривяването. И е желателно да си някъде извън града, за да не се чуват писъците ти.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
rendaneto na chaiki te e dokaralo do tfa sastoqnie..i ko na men mi e malko kriv ama ko da prai6......6tom var6i rabota ne se kosi tolkoz.....![]()
А от кво е ?Моя е десничар и му е на дясно малко ?! И други момчета са ми казвали...