.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: svirki..

Guest

svirki..

dokato mu pravq svirki moga li fa go zarazq ne6to ako imam rani4ki v ustata?6toto predi 2-3 dni mi izleze ne6to kato afti4ka na veneca i q maja sus soda no ne se e mahnala. strah me e da ne go prihvane ne6to?ima li takava opastnost?
    mersi

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    mmm po princip daa,moje da mu lepnesh nqkoq bolest ako ti si zarazena!!!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Град
    iN ThE DreAmSs

:Pp~

da,napulno e vuzmojno!Trqbvalo e da pomisli6 predi da mu pravi6 svirka...
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: :Pp~

Цитирай Първоначално написано от la_sabrosita
    da,napulno e vuzmojno!Trqbvalo e da pomisli6 predi da mu pravi6 svirka...
    dokolkoto se razbira ot posta na avtorkata,tq oshte NE mu e pravila svirka i se chudi dali ne tr da izchaka da i zarasne ranichkata......!!!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    da ne sum mu pravila svirka o6te.zna4i da ne mu pravq..to ne e rani4ka ami suvsem malka afta no ne iskam da mu lepna ne6to vse pak {}{}
    mersi

Както ти може да го заразиш, така не е гаранция, че той няма да зарази теб с нещо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    kakvo ima6 predvid?

Ами принципно, ако момчето има някаква венерическа болест, може да ти я предаде чрез тази раничка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ами принципно, ако момчето има някаква венерическа болест, може да ти я предаде чрез тази раничка.
    taka e

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Голям фен
    Град
    Memphis
    4ak ot takova na veneca ne vqrvam pak gluposti govorqt sia sha kajat i karies 4e moje sigorno da mu sa lepne
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма опастност да го заразиш,ако НЕ си болна.Ако той не е болен от нещо,,няма как да те зарази.

най-странното е,че можеш и спин да хванеш чрез орална любов,бъди внимателна.всяка малка раничка в устата ти може да зарази и него.ако пък има семеизпразване и той е болен от нещо,а ти имаш раничка в устната кухина ,има голяма вероятност самата ти да се разболееш,дори да не се стигне до вагинален секс.а венерическите заболявания са доста опасни,много досадни и неприятни .

поздрави

Guest
    ami az ne sum pravila sex taka 4e nqmam. za nego ne znam dali ima, no ne mi suvr6va v ustata. v takyv slu4ai opasno li e?

Щом има достъп до кръвта може да си предадете някаква болест независимо дали оралната любов е 5 сек или 5 мин или до свършване!

Guest
    nqma kruv

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    По-скоро мацката да хване нещо, а не той...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    abe duhai ne se pritesnqvai )

Голям фен
    Абе от афта на езика или там каквото е нищо няма да му стане, не се безпокой, а пък и на теб нищо няма да ти стане, още повече, че не ти свършва в устата

И аз мисля , че нищо няма да му стане.

Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    awe to vsi4ki mislite 4e nqma da im stane ni6to....ama ne se nzae na koi ko 6te mu doide na glavata...taka che rani v ustata i oralna lubov....mne blagodarq...alergi4en sum....

Супер фен
    ...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

хармоника
    Guest
    при свирка жената е много по-вероятно да пипне болест. за мъжа е достатъчно след тази свирка да се изпикае и да го измие със студена вода, така вероятността да лепне нещо е минимална

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си