- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirki..
dokato mu pravq svirki moga li fa go zarazq ne6to ako imam rani4ki v ustata?6toto predi 2-3 dni mi izleze ne6to kato afti4ka na veneca i q maja sus soda no ne se e mahnala. strah me e da ne go prihvane ne6to?ima li takava opastnost?
mersi
mmm po princip daa,moje da mu lepnesh nqkoq bolest ako ti si zarazena!!!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
da,napulno e vuzmojno!Trqbvalo e da pomisli6 predi da mu pravi6 svirka...![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
dokolkoto se razbira ot posta na avtorkata,tq oshte NE mu e pravila svirka i se chudi dali ne tr da izchaka da i zarasne ranichkata......!!!Първоначално написано от la_sabrosita
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
da ne sum mu pravila svirka o6te.zna4i da ne mu pravq..to ne e rani4ka ami suvsem malka afta no ne iskam da mu lepna ne6to vse pak {}{}
mersi
Както ти може да го заразиш, така не е гаранция, че той няма да зарази теб с нещо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kakvo ima6 predvid?
Ами принципно, ако момчето има някаква венерическа болест, може да ти я предаде чрез тази раничка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
taka eПървоначално написано от Aleandra
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
4ak ot takova na veneca ne vqrvam pak gluposti govorqt sia sha kajat i karies 4e moje sigorno da mu sa lepne
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Няма опастност да го заразиш,ако НЕ си болна.Ако той не е болен от нещо,,няма как да те зарази.
най-странното е,че можеш и спин да хванеш чрез орална любов,бъди внимателна.всяка малка раничка в устата ти може да зарази и него.ако пък има семеизпразване и той е болен от нещо,а ти имаш раничка в устната кухина ,има голяма вероятност самата ти да се разболееш,дори да не се стигне до вагинален секс.а венерическите заболявания са доста опасни,много досадни и неприятни .
поздрави![]()
ami az ne sum pravila sex taka 4e nqmam. za nego ne znam dali ima, no ne mi suvr6va v ustata. v takyv slu4ai opasno li e?
Щом има достъп до кръвта може да си предадете някаква болест независимо дали оралната любов е 5 сек или 5 мин или до свършване!
nqma kruv
По-скоро мацката да хване нещо, а не той...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
abe duhai ne se pritesnqvai)
Абе от афта на езика или там каквото е нищо няма да му стане, не се безпокой, а пък и на теб нищо няма да ти стане, още повече, че не ти свършва в устата
И аз мисля , че нищо няма да му стане.![]()
![]()
![]()
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
awe to vsi4ki mislite 4e nqma da im stane ni6to....ama ne se nzae na koi ko 6te mu doide na glavata...taka che rani v ustata i oralna lubov....mne blagodarq...alergi4en sum....![]()
...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
при свирка жената е много по-вероятно да пипне болест. за мъжа е достатъчно след тази свирка да се изпикае и да го измие със студена вода, така вероятността да лепне нещо е минимална