.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    [EG]MISSY
    Guest

Moderated:Има ли друго освен Постинор-а за махане на бебето?

като изключим хапчетата до 72 4аса,има ли друг начин след това ,без аборт,да се премахне бременност в много ранен етап,напирм 86 часа?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

erika
    Guest
    za sajalenie ne

Голям фен
    ima hap4eta..ne znam to4no koi sa i kakvi sa..no priqtelka gi polzva..i stana..to pak mu se vika abort..poprincip..no ako stane gaf..konsultirai se s genekologa..toi 6te kaje koe e nai-dobre..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Az znam, che postiniora e poslednata vuzmojnost.., no e napulno vuzmojno da ima i dr xapceta..nai dobre ako se naloji da napravite edno poseshtenie pri genekolog
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Отиди при лекар да ти каже със сигурност. Не прави нищо сама.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

ми има но няма да го кажа защото може да се умре от него

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    az sum 4ela iz foruma 4e ima nekvi injekcii na hormonalna osnova i prekusvat bremennosta ako e v ranen etap

Цитирай Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
    az sum 4ela iz foruma 4e ima nekvi injekcii na hormonalna osnova i prekusvat bremennosta ako e v ranen etap
    И аз знам, че има такива инжекции, но не трябва да ги правиш без знанието на лекар. Най-добре отиди на лекар и се посъветвай с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

най добре го правете с предпазни средства за да няма после проблеми

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да има такива хормонални инжекции.А има и бабини методи-1 моя съученичка ги практикуваше-изяждат се 2-3 пакетчета канела на гладно.Не знам колко е ефикасно де,но наистина съм го чувала.
    Иначе за хормоналните инжекции-прекъсват бремеността,но доста вредят на организма.Друг изход е аборт!

[EG]MISSY
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да има такива хормонални инжекции.А има и бабини методи-1 моя съученичка ги практикуваше-изяждат се 2-3 пакетчета канела на гладно.Не знам колко е ефикасно де,но наистина съм го чувала.
    Иначе за хормоналните инжекции-прекъсват бремеността,но доста вредят на организма.Друг изход е аборт!
    да,знам,аз питам за обща култура,просто,иначе се интересувам до някъде от медеицина,макр че не точно в атзи област.иначе хормоналние инжекции могат да причинят рак(доказано е!),колкото до "бабешките методи"..по-добре не,мое много да навредят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си