.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Колко филма имате

Така не знам дали аз имам много филми та нека видим всеки колко има

Guest
    11

Баща ми има доста сяка вечер гледа филм
    2 т. системно.

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    11
    Абе как само 11 филма ти изобщо гледаш ли филми аз имам около 300

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Аз пък си ги свалям на компютъра, гледам ги и ги трия (освен ако не са торенти)?! Та за това само 19 филма имам на компа...
    А дискове с филми имам много, ама са тъпанарски.

Фен
    Град
    Pazardjik
    az pak napravo gi gledam ot neta
    izgledal sam po4ti vsi4ki koito e imalo
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Guest
    На дискове имам много. На компютъра имам 22, но аз ги гленам и ги трия след това. Имам и много оригинално DVD-та.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    imam okolo 30 na diskove,1 originalno DVD i nqkolko v kompa,po princip svalqm i gi triq sled kato gi izgledam,samo ako mi haresa mn go zapisvam na disk

eLroZo
    Guest
    Ebasi!!!!Az na PCto iam 179filma, a otdelno v FTPto iam o6te 600....a i svalqm vednaga 6tom izleze nqkoi nov

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от eLroZo
    Ebasi!!!!Az na PCto iam 179filma, a otdelno v FTPto iam o6te 600....a i svalqm vednaga 6tom izleze nqkoi nov
    абе с колко памет си на PC-то бе пич

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    az iam 30 na pc-to i 700 filma na diskove

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    още малко ще питате и "колко песни имаме" "колко често си миеме зъбите и тем подобни".Имам и аз един въпрос към "създателя на темата.
    За какво ти е да знаеш? може би за съравнование или пък да се стремиш да си напълниш компа с слабоумни филми?

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    още малко ще питате и "колко песни имаме" "колко често си миеме зъбите и тем подобни".Имам и аз един въпрос към "създателя на темата.
    За какво ти е да знаеш? може би за съравнование или пък да се стремиш да си напълниш компа с слабоумни филми?
    i az tova se 4udq kato teb :P dali iska pi4a si napulni kompa da ni stigne nz

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз пък си ги свалям на компютъра, гледам ги и ги трия (освен ако не са торенти)?! Та за това само 19 филма имам на компа...
    А дискове с филми имам много, ама са тъпанарски.
    И аз така-свалям и после трия-след като съм ги гледал за какво са ми та нямам филми на компа.
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Цитирай Първоначално написано от eLroZo
    абе с колко памет си на PC-то бе пич
    Може ли да питам какво е толкова важно колко памет има...колкото толкова-важното е да му стига.Мойта пък е 20 гигабайта-да малко е и кво от тфа-нещата които имам си се сабират напълно-не ми требе поече

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    i az tova se 4udq kato teb :P dali iska pi4a si napulni kompa da ni stigne nz
    мен вече ме е задминал,защото аз филми на компа нямам ,тегла ги и след това бързо ги изтривам,просто няма смисъл да ми седат и да ми зимат памет като мога тази памет да я използвам за нещо по-полезно-музика например

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    В момента имам 7-8 филма на РС-то и то все некви комедийки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си