- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Колко филма имате
Така не знам дали аз имам много филми та нека видим всеки колко има
11
Баща ми има достасяка вечер гледа филм
2 т. системно.
Абе как само 11 филма ти изобщо гледаш ли филми аз имам около 300Първоначално написано от Анонимко
az pak napravo gi gledam ot neta
izgledal sam po4ti vsi4ki koito e imalo
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
На дискове имам много. На компютъра имам 22, но аз ги гленам и ги трия след това. Имам и много оригинално DVD-та.
imam okolo 30 na diskove,1 originalno DVD i nqkolko v kompa,po princip svalqm i gi triq sled kato gi izgledam,samo ako mi haresa mn go zapisvam na disk![]()
Ebasi!!!!Az na PCto iam 179filma, a otdelno v FTPto iam o6te 600....a i svalqm vednaga 6tom izleze nqkoi nov
абе с колко памет си на PC-то бе пичПървоначално написано от eLroZo
az iam 30 na pc-to i 700 filma na diskove
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
още малко ще питате и "колко песни имаме" "колко често си миеме зъбите и тем подобни".Имам и аз един въпрос към "създателя на темата.
За какво ти е да знаеш? може би за съравнование или пък да се стремиш да си напълниш компа с слабоумни филми?![]()
i az tova se 4udq kato teb :P dali iska pi4a si napulni kompa da ni stigne nzПървоначално написано от maldini
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
И аз така-свалям и после трия-след като съм ги гледал за какво са миПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
та нямам филми на компа.
Може ли да питам какво е толкова важно колко памет има...колкото толкова-важното е да му стига.Мойта пък е 20 гигабайта-да малко е и кво от тфа-нещата които имам си се сабират напълно-не ми требе поечеПървоначално написано от Gangsta_zone
![]()
мен вече ме е задминал,защото аз филми на компа нямамПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
,тегла ги и след това бързо ги изтривам,просто няма смисъл да ми седат и да ми зимат памет като мога тази памет да я използвам за нещо по-полезно-музика например
![]()
В момента имам 7-8 филма на РС-то и то все некви комедийки![]()