- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Molq vi help!!!!
Zdraveite na vsi4ki.Pishe edno mnogo pritesneno i ot4aqno momi4e,nujdaeki se ot vashite mneniq po problema.A eto go i nego.
Predi 2 dni spah s priqtelq mi.Vsi4ko si be6e nared s podorbnosta 4e predi 2 dni trqbvashe da mi doide.Bqhme bez prezervativ zashtoto mu imam doverie.Toi svur6i no ne v men!No me pritesnqva tova che mi zakasnqva s 2 dena ve4e.Pih Postinor-a no iskam da znam ima li opasnost ot bremennost i normalno li e da mi zakasnqva taka!
Shte se radvam ako nqkoi moje da mi otgovori!Blagodarq predvaritelno!
Еее през лятото има такива аномалии,като му имаш доверие защо пи постинор.. а , видя ли тва доверие до кво може да те докара.След като си пила постинор излишно е да питаш дали си бременна , ако си била изобщо.
Постинор не трябва да се пие просто е така,не е много полезен!Цикълът може да ти закъснява и от него!
Da znam 4e postinora ne trqbva da se pie redovno.Ami pih go zashtoto ne iskam fal-4eta!Pove4e takiva experimenti bez prezervativ - NIKOGA!Ne iskam da mi se slu4va tova pak.Hvanalo me e shubeto i da se nadqvame da se poqvi cikala mi 4e ina4e nz![]()
![]()
Stiskaite mi palci PLS shte imam nujda!!
ami za da ne se pritesnqva6 ot tova sledva6tiq put go pravete s prezervativ...vse pak moje i da ne se nalaga da pie6 postinor vseki put kogato go pravi6 s priqtelq ti i osobeno kogato ti zakusne....i uspeh ne si bremenna....![]()
Споко!Всичко ще е наред!Първоначално написано от oT4AqNaTa_18
Pravi go s prezervatif drug pyt shtoto dori da ne svarshi v teb pak ima veroqtnost da stane fal.. Ne iskam da te plasha.. mnogo e malka.. ama q ima.. A otnosno POstinora .. ot nego moje dosta da ti se smeni cikala.. moje da ti zakasnee dosta poveche ot 2 dni.. I ne go pii prosto ei tei.. zashtoto e vreden..
Spoko ne si bremenna i ne go pii toq postinor za nisto stoto e mn opasno
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Ami za vsi4ko koeto ste napulno pravi.Znam 4e e opasen Postinora ama mai samo toi ima deistvie.Normalno e da se razbuta cikala.Mersi za komentarite po moqta temi4ka.Shte ochakvam oshte takiva.Mnogo blagodarq!!!
Ами не знам на колко си,но е нормално на тази възраст да ти закъснява.
Ami na 18 sam i si mi e redoven ama se pritesnqvam...
ehh za6to li na den po 2/3 takivi temi se puskat .........![]()
![]()
Та и аЗ ще кажа че хапчетата за спешна контрацепция трябва да се пият изключително рядко. Те нарушават хормоналния ред. В тоя ред на думи мога да кажа, че или следващия път ще ти дойде по-късно или доста по-рано. На месец по-един път най-много си взимай тия хапчета ако имаш нужда от тях. Ам мога да кажа че поради едно мое закъснение с 10 дена близо направих поне 3 теста, а тревогата фалшива. Така, че съмнявам се да има нещо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Щом си пила Постинора не си бременна. \/
Този постинор не се пие всеки възможен ден или всеки път след секс. По-добре си ползваите презерватив, а доверието си го имаите, но по-добре презерватив отколкото постинор
Имаш му доверие, обаче явно му нямаш.
Strannoto v cqlata rabota e 4e vsi4ki priznaci za predstoq6ta menstroaciq sa nalice.Pone tezi koito vinagi sum imala - boli me biusta, izlizat mi pup4ici,nervna sam...Sled kato gi ima priznacite zashto mi zakasnqva taka((
![]()
![]()
![]()
Lqtoto e normalno da ti zakysnqva, vyprekli, 4e sled sex tr da ti doide po4ti vednaga. Pone taka si mislq. A ina4e ti sama kaza, 4e is narvna. Ne se trevoji pove4e. Ne si bremenna.
Kogato dumite sa studeni, ustnite - ledeni, a v o4ite blestqt snejinki, plamykyt na syrceto moje da vyrne strastta!
Znam che ne trqbva da se piqt postoqnno i 4e razbutvat celiq organizam.Prosto strashno 6ube me e hvanalo!Do sega incidenti ne sam imala, a vodq redoven polov jivot - ama to vsqko pravilo si ima isklu4enie!Mersi za komentarite.Shte 4akam oshte saveti!
are bebence she ima li nqma li perqlna she vi podarq za dreshkite na bebeto ai(( sha ima li bebe nqma li da ima stiga s tiq postinori sqka tema postinor 4e postinor
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.