Ми значи в тая тема няма да е лошо да видим всички как са реагирали момичетата ви преди пьрвия им пьт и как е минал той!!!

Почвам аз. Ми значи бяхме се разбрали вече с мойта след едноседмично опипване тя мен и аз нея по интимните части един ден да правим секс..на нея и беше за ПЬРВИ пьт. Та почнахме редовното вьзбуждане и аз с мисьлта за секс вече се спуснах в по големи ласки и опипвания (преди се сдьржах) та вече бях готов когато тя ми изцепи не сьм готова страх е...редовния номер може би и аз незнам ? И аз станах ядосан закопчах се и си седнах на компа толкова ядосан и с толкова обити надежди. И я оставих да реве по прашки. Тя оббмисляше, обмисляше аз май си бях надул музиката и после легнах на дивана...след което явно обмислила че е сгрешила. огаси компа, огаси телевизора и ми се нахвьрли бясно и след това рьга да дьга дакта....

Та това ...разказвайте и вие такива историййки смятам че ще е интересно... Щото имам чувството че преди секс за прьв пьт момичетата вьв почти всички случй са се дьрпали малко или много!!!