- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ima li krav pri parviq pat???
Dali ima krav?Na kolko ot vas e imalo krav?
Pri 90% ot sluchaite mislia che ima :P .Ama tva e normalno takache ne se pritesniavai!Uspex!!!
abe mai se okaza 4e pri vsi4ki momi4eta e mnogo malko,i pri mene beshe samo 1-2 kapki seriozno ,pak i tva triabva da e poslednotot nesto za koeto da mislish kogato doide momenta.
az sym si govorila s mn moi priqtelki po toq vypros i pri si4ki ni ima6e syvsem malko kryv (ama ne po vreme na samoto...)ami sled tfa po belioto..abe spoko ne e stra6no...vypreki 4e kat se setq pri men kak bole6eawe......ahah
ima,ama ne e stra6no,spoko,nqma da ti izte4e..)))
just play the GAME
ima,ama ne e stra6no,spoko,nqma da ti izte4e..)))
just play the GAME
при всяко момиче си е индивидуално. при някои тече съвсем малко, при други много, при трети въобще. но няма какво да се плашиш не е толкова страшно![]()
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
pri men imashe super malko...am ni6to strashno nqma spoko
emi pri men po4ti nqma6e.....i pri men bqha 2-3 kap4ici...daje az ne sym i osetila,no si zavisi i ot mom4eto...,ako e milo i nejno 6te sa samo nqkolko kap4ici , no ako e nqkoi grub .... nqma da sa samo nqkolko , no ne se pla6i , ako hodi6 s mom4eto i imate 4uvstva (no ne e i zadyljitelno da ima ) sys sigurnost vsi4ko 6te e 6+spoko du6ice , nqma ni6to stra6no
!!! uSpEh !!
ye.. naistina zavisi i ot partniora ti .. az ne sum imala problemi .. i nqmashe kruv .. i dori ne bolq mnogo
spoko vsichko shte e nared samo ne spichai.. spechesh li .. stava zle
Tova,koeto pojelaq Az dnes... to shte byde istinata utreshniq den!
razbirase che ima ama e mn malko,ne e niakoi vodopad ne se pritesniavai!
хмм ... при мене нямаше кръФфФф... \/ \
/ само лека болка ... а дада лека
болеше си ....
![]()
pri men nqma6e ina4e e malko do 4 kapkie ne e cql potok.spoko
Попринцип има.
pri men nqma6e, ama dori i ne me bolq, a tova ozna4ava li, 4e o6te sum devstvena? Za6toto vse pak imam 4uvstvoto, 4e ne sum, vupreki, 4e ne me bole6e, nito ima6e kruv? kak smqtate?![]()
![]()
![]()
![]()