.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Striite po tqloto

Striite po tqloto

nqkoi znae li striite po tqloto s kakvo se mahat ima li izob6to na4in da se premahnat.Molq ako nqkoi znae da mi kaje!!!

Честно казано не съм много запозната, но има лосиони и кремове за премахване на стриите.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Sophie{}
    Guest
    za sujalenie edinstveniqt nachin za napulno otstranqvane na striite e chrez lazer i mojete da si predstavite cenata na tazi usluga. estestveno ima mnogo kremove gelove i kozmetichni proceduri sreshtu striite no edva malka chast ot tqh imat pone minimalen efekt. samata pri4ina za poqva na striite e 4e kogato ima rqzka promqna v tegloto- napulnqvane, otslabvane ili bremennost se razkusvat vlakna po kojata, ne pomnq kak se kazvaha, koeto pri4inqva poqvata na tezi nepriqtni 4erti. edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e vse pak da probvash nqkoe skupo krem4e, ako ne za drugo pone da si spokoina che si opitala vsichko

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ami da ne te ot4aq,no nqma na4in da se mahnat (az sa6to imam,MRAZQ GIII ),kremovete pomagat samo na novopoqvilite se strii,za dr samo lazerni proceduri,pri koito pak ne se zali4avat napulno ,maji si tqloto s pove4e losioni,za da moje kojata ti da bade po-elasti4na,pravi si 4esto piling(po tozi na4in kojata po-dobre usvoqva losiona),izpolzvay masajira6ta rakavica za banq,tezi ne6ta pone malko 6te predotvratqt poqvqvaneto na drugi
    P.S.staray se da ne si promenq6 rqzko tegloto

Mnogo e slojno i e dosta skupichko..ima dosta mazila, koito ne pomagat koi znae kolko..Az znam, che ima kremove na vishi,koito sa efikasni,kogato se izpolzvat pravilno. Moita bratovchedka,dokato beshe bremena go polzvashe i sled tova sushto i sega,kogato ostlabna nqma nito edna stiq
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Супер фен
    Не се махат. Have a nice day.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Не се махат. Have a nice day.
    I az taka znam mnogo jalko...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Споки де ... и аз имам , за сега съм се примирила , мажа си ги с маслото на Икаров (има някъФ ефект) и възнамерявам по-късно да си ги махна с лазер . Сега просто се старая да нямам нови и така ..

П.П Само не ме мисли за дебела .. 162/ 42 , така че дишай - не е кой знае какъв проблем

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Споки де ... и аз имам , за сега съм се примирила , мажа си ги с маслото на Икаров (има някъФ ефект) и възнамерявам по-късно да си ги махна с лазер . Сега просто се старая да нямам нови и така ..

П.П Само не ме мисли за дебела .. 162/ 42 , така че дишай - не е кой знае какъв проблем
    dam i az sum se mazala s tova maslo na Ikarov i ima efekt ne e skupo ama e dosta mazno....awe zimai go nqma da sburka6 \/

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    И с лазер не се махат, просто веднага добиват цвета на тялото, като иначе за това могат да са необходими и години...
    Най-добрите мазила, които съм използвал за премахване и превенция са на Виши и Лиерак, но последното се намира сравнително трудно.

А, и най-важна е превенцията - вземайте мерки от рано, не чакайте стриите да се появят и после да се тюхкате как се махали...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse_bb
    И с лазер не се махат, просто веднага добиват цвета на тялото, като иначе за това могат да са необходими и години...
    Най-добрите мазила, които съм използвал за премахване и превенция са на Виши и Лиерак, но последното се намира сравнително трудно.

А, и най-важна е превенцията - вземайте мерки от рано, не чакайте стриите да се появят и после да се тюхкате как се махали...
    То и превенцията доста куца. Един приятел се маже всеки път преди, след тренировка, вода пие, витамини и пак му излизат маса стрии. На мен пък почти не ми излизат или въобще не личат. Гадна работа е кожата, ако е много суха 100% ще имаш стрии.

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Да бе, и при мен не помаго много мазането - пак излизат, но са по-малко, отколкото ако не се мажа...
    Гена е голяма работа в случая
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Guest
    офофф..... мразя ги..и аз имам взех си контрактубекс гел и уж малко се помахнаха пробвай \/

Голям фен Аватара на thirteen
    Махат се до 1 положение.С мазането само да стигнеш по бързо до тва положение,няма да ги махнеш повече.Напълно се махан единствено оперативно.

офофф..... мразя ги..и аз имам взех си контрактубекс гел и

i kolko struva????

Голям фен Аватара на thirteen
    Еми предполагам си гледама "Пълна промяна" , ей тва е оперативно.Редовно го правят.Да не забравяме,че това е пластична хирургуя и въобще не става въпрос за 100-200 лева.

Голям фен
    Град
    София
    Абе какво сте се заоплаквали от сега за стрии???
    След бременност тогава вече ще имате проблеми! не ми се вярва сега някоя да има сериозни проблеми!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Стрия
    Guest
    Лосионите и кремовете НЕ премахват стриите!!!
    Те Предотвратяват получаването на нови стрии! Те са за увеличаване еластичноста на кожата, а не за скриването на стриите....

Mahat se ama mnogo trudno
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor

Цитирай Първоначално написано от Kotetoto
    Mahat se ama mnogo trudno
    I kak ?
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Еми предполагам си гледама "Пълна промяна" , ей тва е оперативно.Редовно го правят.Да не забравяме,че това е пластична хирургуя и въобще не става въпрос за 100-200 лева.
    Ето ей така

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Здравейте и аз имам стрии ии ... мазах се с какво ли не и препоръчвам ви мазило PERCUTALFA ... струва към 26 лева и трябва да се мажете 6 месецаа (по 2 пъти на ден ... 1 опаковка стига за месец-два ).. пробвала съм го и още го ползвам ... казвам ви това нещо помага адски много ... заличи ми доста от стриите .. а младите се премахват ... ПРОБВАЙТЕ ГО .. знам скъпичко е ама си струва
    Усмихвай се,дори да ти се плаче!Усмихвай се,дори да те боли!Нека другите си мислят,че щастието с теб върви!

Талант, как успя да я набараш тая тема отпреди 3 години?

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    моите из4езнаха сами с 80% някъде.Много съм щастливаа Пожелавам ви го, защото е гадни4ко като отидеш на море/басейн,аз по-рано само стриите си гледах,но ве4е не :P Имайте надежда и се мажете
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от FlowerPower Виж мнението
    моите из4езнаха сами с 80% някъде.Много съм щастливаа Пожелавам ви го, защото е гадни4ко като отидеш на море/басейн,аз по-рано само стриите си гледах,но ве4е не :P Имайте надежда и се мажете
    Как?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си