.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    WERT
    Guest

Косопад... при момче на 16г

Здравейте,
    Момче на 16г съм и напоследък забелязвам, че косата ми започна да пада ... това става като се къпя..Много започна да пада и се притиснявам страшно много ... мия си косата на 3 дена нормален ли е този косопад , и ако не е кажете с какво мога да се лекувам...
    Благодаря ви страшно много за вниманието...

Ako si tolkova pritesnen i polojenieto e napregnato otidi na lekar..
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от Lumidee
    Ako si tolkova pritesnen i polojenieto e napregnato otidi na lekar..
    Mmm dammm...

Мега фен
    Попитай баща си и дядовците си дали си оплещивяли на такава възраст. Тези неща се предават по наследство. А ако не е оплешивяване, отиди на лекар.

Guest
    spored men ti e rano za ople6ivqvane,no vse pak ne znam na kakva vuzrast nai-rano moje da zapo4ne.po-dobre pro4eti ne6to pove4e za tova i po patekite ima edni ampuli za kosopad ama ne znam kak se kazvat,brat mi gi polzva.otidi v nqkoq apteka i pitai ili pri frizior su6to moje,toi su6to moje da ti kaje kakvi produkti da polzva6.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    zdravei prichinata za padaneto na kosata moje da byde mnogo stranna: stress, smqna na klimata, namalena imunna zashtita i red drugi prichini, vkliuchitelno i kakto nqkoi spomena- ako nqkoi ot rodninite ti im e zapochnala da pada kosa po-rano moje i ot DNK-ato taka che, po-dobre za tvoe spokoistvie otidi pri tvoeto GP i mu razkaji za problema si. Ne mislq che shte ti otneme poveche ot 30 min.
    Uspeh i ne se panirai!

Ако искате хвърлете един поглед в клуб 'У дома'.
    Там съм постнал една тема 'За депресираните'. Много се надявам,че предоставената там информация ще ви бъде полезна.
    Успех и горе главата.
    Върнете се в началото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си