- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- banski s pra6ka?
kakvo mislite za takuv banski?
bihte li si kupili?![]()
da i kato ti se zavre pqsuk v zadnika 6e pysne6 tema "kak da si opravq obriva po zadnika"tva e ebasi nehegieni4noto a i na mn malko hora im otiva takuv banski
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
На мен лично ми харесва идеята,изобщо не е нехигиенично,все пак банският се изпира винаги след плаж,независимо дали е цял,прашка или бикини,нали![]()
Тази година вече е късно да си копувам,все пак вече имам тен и ще е смешно:половината гъз черен,половината бялПък и не мисля,че ще имам толокова хубав и стегнат задник,че да го покавам наляво и надясно
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
da sum kazala 4e imam takuv banski ?
da ne si qsnovidka , ma ?![]()
![]()
e ne6to takov iskah kato otg a ne za obriv na guza!!Първоначално написано от Axel_f
![]()
Az ne bih si kupila.
Ina4e po princip obi4am da nosq pra6ki..ama banski na pra6ki....ne
az ne bih si kupila probvala sym i s dvata vida ne me kefqt pra6kite bikinite sa si bikini tva e moeto mnenie))
Мина му вече модата..
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
mmm...ne haresvam banski pra6ki...prosto na mn malko jeni im otivaAz sum fenka na boxerkite po-princip...dale4 po-sexapilno e
![]()
ami gotino e, ako ima6 hubav zadnik. no az ne bih se poqvila taka.nqma da se 4uvstam samouverena i 6te se pritesnqvam kak mi ziglejda dupetoina4e gledkata e super ako tqloto e dobro i po skoro perfektno
![]()
moq nevinnost i greh.....
ako otzad sum 4ak tolkova perfektna, bih si kupila....no kato se zamislq si haresvam zadnika tui 4e...nz..![]()
![]()
az po princip nosq pra6ki no banskite ne mi haresvat
грознооо....даже на някф перфектен гъз пак ми е гнусно....
а на морето-няма такава гледка, лежа си на плажа, обръщам се по корем да си запаля цигара, гледам над мен някфа млада мацка разкрачила се, по прашки, а оттам стърчат некфи косми....малко бяха, ама беше гнусно...иначе дупе перфектно, всичко наред...ама косми бе бах маа му...
Не ми харесват - все едно си по без нищо, а и колкото и перфектно да изглеждаш все пак...не знам аз лично не бих се показала така![]()
А и както казаха модата им мина вече и на тях![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
=D> =D> =D>Първоначално написано от LuCkY^YoU
i az taka mislq...![]()
ami da za6to ne...tova e super banski s pra6a...az sam s takav banski ne se sramuvam ot tqloto si a i nqma kvo da kriq
ne 4e se hvalq no imam SeXy tqlo i mislq 4e po4ti vsi4ki imat i ne trqbva da gi e sram.....
Xei MoMi4eTa nosete banski s pra6ka![]()
i az takaПървоначално написано от DeSiTo0o
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
az puk si kupih i mn si me radva i mislq ,4e si mi otiva ostanalite sushto sa na tfa mnenie![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
ми нз
някакси ще ме е срам да ходя по басейни с такъв бански а иначе ако искам да се изпека е по добрия вариант
ама моя си е бикина с връзки отстрани
mne bih si kupila za6toto prosto nqma da se 4uvstvam udobno s tqh !a pak i vee ne sa moderni no ako ti hodi na figurata i se 4uvstva6 dobre kakvo 4e ne sa moderni nosi takiva!!!no az li4no ne bih si vzela takav banski!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Хммммм..незнам...зависи от самия модел бански,по принцип не ме кефят бански с прашка,но ако модела е готин бих го носила.
Az imam takav banski.Pone za men e mnogo po-udobno s takav otkolkoto s obiknoven... Vapros na vkus
тази година не са модерни бански с пра6ки
hm da ne na vsichki banski prashka shte im sedi dobre no banski boxerka auuuu tolkova e zleeeee.nai dobre sa si bikinite- udobni a i dostatychno sexy![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !