- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- banski s pra6ka?
ми не бих си купила... прашки нося ама такъв бански не
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Въпросът не е дали са модерни или не< освен това всеки си решава до каква степен да излага кожата си на слънце и съответно какъв тип бански да избере. Когато имаш красиво и стегнато тяло и когато държиш да изпечеш възможно най-голяма част от него, прашката е най подходящият вариант. Друг е въпросът, че на някои не им е комфортно и това отново ни връща към личния избор. То като е станало въпрос за разголване на тялото, бихте ли се пекли по монокини или дори бихте ли посещавали нудистки плаж?Първоначално написано от Анонимко
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
da,az takuv nosq,tova e nai dobre,za6toto dupeto ti se pokriva s bronzov ten,dokato s bikini e bqlo i e mnogo sme6no.
Кефи ме бански с пражка!
Мене са ми стегнати задните части ама не бих си купила , защото за мене прашките са много лични , на басейн ходя с бански боксерки!
a takaПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз имам аз имамНа мен си ми харесва, защото вече си свикнах
![]()
super qki sa moite sa t1kiva s pra6ka
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
В теб не се и съмняваме.Първоначално написано от KoTuTy
Ми не знам...може би ако отзад си бях перфектна щях да си взема такъв.
Изобщо не ми харесва, по-добре да си гол!
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
Така и трябваПървоначално написано от I_love_dead_people
Но айде да ни го удряме на ляфче тука
![]()
Ам какво ще кажеш за нудистите тогаваПървоначално написано от Black_Cat
![]()
наистина им мина модата,но аз се още си нося такива,удобни са ми и си харесвам тялото.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не мисля,че дупето ми е достатъчно добре оформено,за да го развявам голо-голеничко,но дори и да беше това е простив собствените ми принципи...та това е прашка и съвесем малко да се размести и ето я и малката сладурана на показ,не мерси![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше