.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Bebcheto_kzzz
    Guest

Нормално ли е

Значи имам си приятел от доста време.Но има един проблем ако мога да го нарека така.Според вас нормално ли е приятеля ми да изпитва удоволствие като ме кара да го ревнувам?Защото постоянно си измисля някви истории и ми описва как щял да бъде с друга и още подобни неща.Просто му прави кеф,а аз се дразня.Казах му да спре а той каза че просто бил такав но не му вярвам защото преди не беше така.Ако някои има идея и може да ми помогне да го накарам да спре да пише....

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    6te kaja samo Hora vsqkakvi . do sega takova ne6to ne bqh 4uval .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Никой човек,който обича и държи на момичето до себе си не би трябвало да изпитва удоволствие от това да я гледа да страда.Тва е ужасно,особено ако го прави нарочно

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    kak da go nakar6 da spre li - deistvai kato nego! ama ne samo na dumi, ami se postarai da te vidi s nqkoe mom4e. ili 6te spre s nomerata i 6te se os1znae, ili 6te sk1sate (mai vtoroto e po dobriq varqnt... )
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Bebcheto_kzzz
    Guest
    Ми там е проблема че много го обичам и неискам да се разделяме....

Повече от фен
    moje bi taka se ubejdava 4e go obi4a6...ili go kefi kak se musi6..kakvi fizionomiiki pravi...6toto na primer moq priqtel mn se kefi kak se musq i az samo za nego pravq namuseni fizionomiiki

znaesh li kogato na men mi se sluchi sushtoto se qdosah mnogo 1 den kogato se varzah na porednia nomer i toi mi kaza che prosto iska naj nakraq da pochna da mu vqrvam i az razbrah chak togava kakuv e zamisala

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    pravi go za da te drazni...pogovorete...ne se ostavqi taka da te manipulirat
    moq nevinnost i greh.....

Bebcheto_kzzz
    Guest
    Абе незнам може до някъде и аз да го провокирам да го прави.Защото попринцип много ревнувам и постоянно го проверявам......знам ли

Супер фен Аватара на Barbie
    Nai-veroqtno samo te buzika...a ti se vruzva6 Ne se pritesnqvai, sled kato ti razpravq takiva ne6ta, nai-veroqtno ni6to podobno ne pravi...Ako prave6e...ne bi prikazval
    Vse pak mu kaji suvsem seriozno, 4e vsqko ne6to si ima granica, dori i 6egite i buzicite...
    Nqkoi te posuvetva da napravi6 taka mom4eto ti da te vidi s dryg - NEDEI! Nqma smisul da riskuva6 da go narani6, kato toi sigyrno dori ne podozira kolko te drazni sus zaka4kite si...Nai-dobroto, koeto moje6 da napravi6, e da pogovori6 s nego spokoino i seriozno, da mu predstavi6 svoita gledna to4ka i da go pomoli6 da...namali malko nepriqtnite buzici

Цитирай Първоначално написано от Obitax
    6te kaja samo Hora vsqkakvi . do sega takova ne6to ne bqh 4uval .
    i az,no ve4e vidqh
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

razbira se 4e e normalno. tova go kara da se 4uvstva obi4an i jelan

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

i az sym go prail toq nomer

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Фен
    Град
    sofia
    PRI SLEDVA6TATA TAKAVA IZCEPKA PROSTO MU KAJ"OK HUBAVO OBA4E POSLE DA RAZKAJE6 KAK BE6E" S NAI 4AROVNATA USMIVKA KOQTO IMA6 DA VIDI6 KAK BARZO 6TE SPRE DA TI GOVORI TAKA I DA TE KARA DA REVNUVA6

Мега фен Аватара на koalka
    Много гадно постъпва по този начин.Не мога да разбера защо го прави,при положение,че те наранява.Най-добре говори с него и му кажи,че не ти е приятно да прави така.Ако не спре-не те заслужава и не си струва да се занимаваш с него.Лично мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си