.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    грешкааааа

Повече от фен Аватара на prinncess
    1 Аз съм.......... момиче.
    2 Първият път ми беше,когато бях на .........почти 16.
    3 Човекът до мен беше на ..............16.
    4Съжалявах ли,че го направих? Не.
    5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? Не.
    6Останахте ли разочаровани от първия път. Не.
    7Много ли болеше - Само в началото.
    8Как се чувствах след това? Нормално.
    9Къде го направихме-в тях у нас,защо. В тях.
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? Беше.
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха - Не знаят.
    12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това - Не.
    13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек. С този човек бях 3 месеца, но чак да го обичам - не.
    14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот. Не мисля ,че има идеална. Всеки сам решава.
    15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите. ....
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

А ето ги и въпросите.
    1 Аз съм момиче
    2 Първият път ми беше,когато бях на 16-17 години
    3 Човекът до мен беше на 17-18 години.
    4Съжалявах ли,че го направих? не
    5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? не
    6Останахте ли разочаровани от първия път не
    7Много ли болеше не
    8Как се чувствах след това? добре
    9Къде го направихме-в тях у нас,защо. у тях
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? нещо средно :Д
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха не, мо предполагам за майка ми
    12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това не
    13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек. зависи
    14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот 15-16-17
    15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите snoop dog wet
    Женско съм

1 Аз съм.......... момче.
    2 Първият път ми беше,когато бях на .........15.
    3 Човекът до мен беше на ..............15.
    4 Съжалявах ли,че го направих? Не.
    6 Останахте ли разочаровани от първия път. Малко - ако бях издържал поне още 5 мин нямаше да е зле .
    7 Много ли болеше - Никак .
    8 Как се чувствах след това? Странно,но щастлив - една грижа по-малко.
    9 Къде го направихме-в тях у нас,защо. В нейна вила.
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? Ами мацката ме покани,не ми каза точно за какво,но се подразбираше.
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха - Кака си пада малко детектив,като се върнах изкопчи всичко от мен,а с майка са доста близки,така че предполагам че знаят.Но не са повдигали темата,слава Богу.
    13 Първият секс е бил с непозна или с обичания човек. Обич не - по-скоро симпатия.
    14 Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот. Всеки си има глава на раменете - когато се почувства готов.
    15 Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искало да правите. може и да е малко банално - Bon Jovi - Bed of roses.

1 Аз съм момиче.
    2 Първият път ми беше,когато бях на 18години
    3 Човекът до мен беше на 17 години.
    5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? 1 или 2 чаши вино
    6Останахте ли разочаровани от първия път? Очаквах малко повече, но като цяло ми хареса.
    7Много ли болеше? Не, да не кажа никак.
    8Как се чувствах след това? Странно, но се радвах, защото обичах човека и мисля, че бях чакала достатъчно.
    9Къде го направихме-в тях у нас,защо. У тях.
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? Много време го обмисляхме, но стана точно когато въобще не сме го планирали.
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха. На майка ми казах няколко дни след случката. А баща ми разбра мисля, че 2 години след това
    13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек. Обичах момчето и то много.
    14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот - За момчетата може и по-рано, когато някое момиче се прежали да му пусне Но за момичетата донякъде е по-важен момент и е хубаво да се изчака (може би 17-18 ).
    15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите - То зависи от музиката, която слушаш. Аз например направо се разтапям на тази : http://www.vbox7.com/play:0820c9b3 ( Nine Inch Nails - Closer )
    Последно редактирано от GraveLess : 04-23-2012 на 13:40

1 Аз съм момиче
    2 Първият път ми беше,когато бях на 16 години
    3 Човекът до мен беше на 19 години.
    5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? Не
    6Останахте ли разочаровани от първия път? Не
    7Много ли болеше? В началото малко
    8Как се чувствах след това? Добре, доволна :Д
    9Къде го направихме-в тях.защото у нас седи по цял ден баба ми...
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? И да и не съвсем
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха? Ми никой не знае, само аз и приятеля ми
    12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това. -
    13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек. Много обичания човек бих казала
    14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот. 16-17
    15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите не мога да измисля сега...
    Последно редактирано от step_up_right : 04-23-2012 на 14:21

1 Аз съм момиче
    3 Човекът до мен беше на 20 години.
    4 не, не съжалявам
    5 не бях употребявала алкохол или наркотични средства
    6 не, не останах разочарована
    7 не беше болка за умиране
    8 донякаква степен станно, нещо ново беше ми се случило
    9 в нас, така се случи просто
    10 стана случайно
    11 майка ми знае, казах и няколко месеца по-късно? аз се почувствах добре, радвам се, че и казах
    12 не, не се чувствах
    13 беше с гаджето ми
    14 тази, на която човек се чувства готов
    15 предпочитам песни без много текст, не знам защо xaxa

Banned Фен
    1 Аз съм... (момче)
    2 Първият път ми беше,когато бях на ... (16)
    3 Човекът до мен беше на .... (16)
    4 Съжалявах ли,че го направих? (Не)
    5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? (Не бях употребявал и не употребявам)
    6 Останахте ли разочаровани от първия път (Ми не съм останал разочарован)
    7 Много ли болеше (Не я болеше приятелката ми !)
    8 Как се чувствах след това? (еми екстра)
    9 Къде го направихме-в тях у нас,защо. (у Нас нашите бяха на почивка и беше свободно)
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? (беше си обмислено)
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха ... (Аз им споделих поискам им съвет преди това и след това им споменах ,че съм го направил)
    12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това ... (Не)
    13 Първият секс е бил с непозна или с обичания човек ... (Обичания човек и все още обичам)
    14 Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот ... (Няма идеална възраст , когато е готово и момичето и момчето но е добре да не е под 16 )
    15 Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите ... (Не мога да се сетя!)

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    1 Аз съм.......... момиче
    2 Първият път ми беше,когато бях на ...15......години
    3 Човекът до мен беше на ........17......години.
    4Съжалявах ли,че го направих? даа...
    5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? алкохолл.. Подейства до там че да го направя с неправилното момче..
    6Останахте ли разочаровани от първия път ... ем да.
    7Много ли болеше .. При мен да.. Но ако момчето те обича ще го направи така че да не чувстваш голяма болка..
    8Как се чувствах след това?.. не знам
    9Къде го направихме-в тях у нас,защо . На вилата ми.
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? съвсем случайно.
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха - Не знаят ..
    12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това..
    13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек... Познат
    14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот.. момиче 16 момче също 15-16
    15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите.. не се сещам
    Gledaii kak jiweqq *

А ето ги и въпросите.
    1 Аз съм.......... момче.
    3 Човекът до мен беше на .17 години.
    4Съжалявах ли,че го направих? не
    5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? не
    6Останахте ли разочаровани от първия път / не
    7Много ли болеше мен не
    8Как се чувствах след това? добре
    9Къде го направихме-в тях у нас,защо. в един приятел
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? случайно
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха / не знаят май..
    12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това / не
    13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек. / познат човек
    14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот 16/17

15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите / akon / i just have sex

А ето ги и въпросите.
    1 Аз съм момиче
    2 Първият път ми беше,когато бях на 15 години
    3 Човекът до мен беше на 29 години.
    6Останахте ли разочаровани от първия път. Малко (момчето беше много внимателно да не ме нарани и за това ме отвори едва на 2рия път)
    7Много ли болеше? Търпимо
    8Как се чувствах след това? Изморена и доволна
    9Къде го направихме-в тях у нас,защо.В тях,защото той ме покани у тях
    10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? По-скоро беше обмислено.
    11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха. Не сме говорили за това
    12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това? Почти не
    13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек. -с малко познат
    14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот Няма идеална възраст,всичко е в главата
    15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите-Хахаха..ами не обръщам много внимание....stop на Остава е яка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си