1 Аз съм момиче на 21.
2 Първият път ми беше,когато бях на 18 години
3 Човекът до мен беше на 29 години.
4Съжалявах ли,че го направих? Не
5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? Не
6Останахте ли разочаровани от първия път? Не беше кой знае какво, но беше по-добре от очкаваното, тъй като ме бяха наплашили с някаква адска болка, а мен едва ме заболя.
7Много ли болеше Не
8Как се чувствах след това? Страннп
9Къде го направихме. У тях, у нас нямаше как
10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? Еми, знаех, че ще се случи това, когато отидох у тях, макар и да не го бяхме казали точно и ясно. Така че по-скоро обмислено.
11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот? Знаят, нямат нищо протов. Татко разба от майка, а на нея аз си и казах.
12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това? Не.
13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек. Не непознат, но не бях и влюбена, нито пък имахме връзка.
14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот Когато се учвства готов/а. И ест не на 13-14. Според мен преди 16-17 човек изобщо няма как да го е обмислил това с всичките му аспекти и наистина да е готов.
15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите? На мен са ми слабост рок парчетата, като "Still of the Night" - Whitesnake. Други добри секс песнички са Darren Hayes - Insatiable & David Usher - Black black heart (slow version)