1 Аз съм момиче
2 Първият път ми беше,когато бях на 15 години
3 Човекът до мен беше на 18 години.
4Съжалявах ли,че го направих? Не,бях готова и психически и физически,знаех че го искам
5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства?Не.
6Останахте ли разочаровани от първия път.Разочарована е силно казано.То технически няма как да изпиташ удоволствие от самото проникване първия път..обаче страстта,която я имаше м/у нас бешеееее ....
7Много ли болеше? Не,противно на очакванията ми изобщо не ме болеше
8Как се чувствах след това?Добре
9Къде го направихме-в тях у нас,защо.У тях.Не знам така дойде,просто по-често ходим у тях.
10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно?Случайно беше.Поне аз нищо не съм планирала и обмисляла
11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха?Техните със сигурност знаят.Няма как просто да не са ни усетили.Баща ми предполага,но не знае със сигурност.
12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това?Не
13Първият секс е бил с непознат или с обичания човек.С приятелят ми беше,не го обичах тогава още
14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живо?Когато се почувстват готови!
15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искало да правите?не мога да се сетя в момента

Въпросите са наистина много,но смятам,че темата е полезна,особенно за такива,като мен[/QUOTE]