Готина тема, на мен лично ми допада

1 Аз съм момиче
2 Първият път ми беше,когато бях на 15 години
3 Човекът до мен беше на 16 години.
4 Съжалявах ли,че го направих? Определено не
5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? не, аз и по принцип не употребявам такива неща
6 Останахте ли разочаровани от първия път? еми.. болеше, но не бях разочарована, напротив бях бая щастлива, защото го направих с човека, когото обичках
7 Много ли болеше? еми.. не беше малко
8 Как се чувствах след това? странно, но и щастлива
9 Къде го направихме-в тях у нас,защо у баба ми Защото нямаше никой
10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? Еми..аз го бях обмислила, но той не знаеше(може би е предполагал, не знам...)
11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха? Не, не знаят
12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това? Както споменах те не знаят, но и да разберат, според мен не съм направила нищо лошо, че да се чувствам виновна...
13 Първият секс е бил с непознат или с обичания човек Беше с човека, когото обожавах
14 Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот 16-17 години
15 Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искало да правите не си спомням имена.. като съм го правила на музика повечето пъти е било в гаджето и не помня имената, но бяха.. техно