1 Аз съм.......... момиче.
2 Първият път ми беше,когато бях на ..15.......години
3 Човекът до мен беше на ....17..........години.
4Никога не сам съжелявала! Бях щастлива, защото беше с точно този човек!
5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства?- не не бях употребявала абсолютно нищо.
6Останахте ли разочаровани от първия път- не! беше като в приказките, сигурно е едно от най-вълшебните изживявания, оставили ми прекрасни спомени!
7Много ли болеше- воупще не болеше!
8Как се чувствах след това?- странно, бях щастлива и някак си ми беше малко мъчно, че вече не съм девствена....
9Къде го направихме-в тях защото имаше терен.
10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно?- абсолютно обмисляно, премисляно и коментирано. Е не беше коментирано точно кога, но аз си го бях решила, че ще е точно тогава....
11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот?Откъде научиха?Как се почувстваха- знаят, разбраха от личния, че често ходя на гинеколог, стана велик скандал. Мама била плакала цяла нощ!
12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това- не. Мразех ги защото се изцепиха- "Ти се чукаш с оня"- и аз почти да ревна им искрещях: "Хората не се чукат! Хората правят любов и се обичат!"
13Първият секс е бил с непозна или с обичания човек.- с обичания човек
14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот- след 16 и преди 20
15Препоръчайте песен,песнички ,на които сте правили секс или би ви се искао да правите- freestail!