1 Аз съм момиче
2 Първият път ми беше,когато бях на 15 години
3 Човекът до мен беше на 20 години.
4Съжалявах ли,че го направих? не
5 Бях ли употребявал алкохол или наркотични средства,това как ми подейства? бях пила малко, но в никакъв случай не можех да се нарека пияна
6Останахте ли разочаровани от първия път? беше така, както очаквах - нито повече, нито по-малко
7Много ли болеше? странно, но изобщо не ме болеше
8Как се чувствах след това? доволна :P
9Къде го направихме - в тях/у нас, защо? в къщата на един приятел, той беше направил купон и така..
10 Беше ли обмислено или стана съвсем случайно? не бях предполагала, че точно тази вечер ще се случи
11 Родителите ви знаят ли,че водите полов живот? Откъде научиха? Как се почувстваха? не знаят, слава богу
12 Чувствахте ли се виновни пред родителите си след това? пфф кви са тия глупости
13Първият секс е бил с непознат или с обичания човек? по принцип не смятам, че първият път трябва да е с човек, когото обичаш
при мен беше един вид приятелски секс - познавахме се от около месец-два с този човек, бях имала възможност да си говоря с него мн пъти преди това, но нямах чувства

14Коя според вас е идеалната възраст момчето/момичето да започне да води полов живот? 15-16 год.
15Препоръчайте песен, песнички, на които сте правили секс или би ви се искао да правите мисля че The Cube Guys - Te Quiero (Miami Mix), Sweet Juice - I Love You, Nor Do I и AB ft. Amalia - Make Luv 2 Da Music са идеални