- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултати от кандидат-студентска кампания
Искам да ви попитам когато някое училище каже, че първото класиране е на еди коя си дата това означава ли, че на тази дата ще бъдат известни оценките от изпитите или по-скоро дали това са 2 еквивалентни неща - датата на първа класира ли е първата дата, на която мога да науча оценките си
Благодаря ви!
Зависи от ВУЗ-а, но според мен можеш да си научиш оценката преди първото класиране. Повечето ВУЗ-ове може би пък не изкарват оценките преди да ги обработят и подредят директно за първото класиране.И на мен ми е интересно да науча... А ти защо се интересуваш или просто не можеш да чакаш?
![]()
Ми в УНСС ако имам 2.50 или малко повече ще си е чисто щастие, а иначе днес бях на един изпит в СВУБИТ, а и преди 2 дена също...
пак съм аз - авторът на темата...
намерих това, което ми трябва за УНСС - цитат от форума на УНСС
а за СВУБИТ - писах им мейл...Казват, че около 20 - сряда, четвъртък или петък
би трябвало да излезат първо резултатите и след това класиранията.
аз бях в техническиа,в ПУ в ВХВП и ВСИ по математика на изпити някои знаее ли кога излзиат резултатите?
1. Висшето учебно заведение не е училище.
2. Надявам се да се шегуваш за "2.50".
3. Аз си начих оценката, когато беше обявено първо класиране от сайта на СУ.
min godina za SU iznasqha rezultatite 1-2 dena na stenata na pla4a predi da izleznat v internet, tui 4e ako ste mnogo neturpelivi minavaite edin ili pove4e puti sedmi4no prez himi4eskiq i poglejdaite dali sa gi iznesli, ina4e rezultatite izlizat predi klasiraniqta
Навсякъде където кандидатствах миналата година първо излизаха резултатите, и после класиранията...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
в ПУ излезнаха
В СУ по литература някой знае ли кога излизат в интернетАко някой намерси да даде линк плс
![]()
Абе а има ли някой кандидатствал в техническия?тея 333 пълни 6ци нещо не ми вдъхват мн доверие или просто задачите с абили елементарни
а кога излизат резултатите от английския В СУ?
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
2.50 такава оценка няма..Първоначално написано от Анонимко
![]()
обикновено излизат или 1 седмица или 10 дена след изпита...Първоначално написано от kudravoto
аз се обаждах да питам и казаха неска вечерта или ако не успеят утре.. къв линк искаш не разбрах?Първоначално написано от Анонимко
По литература излизат около седмица след изпита, защото трябва да имаш поне 4.50 по литература, за да те допуснат до изпита по журналистика.
поне 3.50 е.. обаче тоя Далчев ни еба майката.. те при мен я теглиха темата.. дееби у силистренския боклук дет я изтегли..Първоначално написано от `Death`Whore`
Първоначално написано от fti4ka
blagodarq ti mila
А аз защо мислех, че трябва поне 4.50...все едно. Далчев не ми харесва особено, но веднъж преписвах една тема за него за някакво класно и разсъжденията не бяха особено трудни. А темата е за шестица.
мерси за инфото проверяват се в uni-sofia.bg нали? да права е за УНСС е 4.50 ,а в СУ 3.50 за да си допуснат по журналистикаПървоначално написано от fti4ka
Вече знаете ли си оценките
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
моля ви,като излезат резултатите от СУ някой да каже![]()
![]()
Първоначално написано от *Damianita*
не мила и направо се побърквам
Излязоха резултатите.Имам 3 на тоз Далчев,мамка му...