- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kakvo shte pravite sled kato zavar6ite??
След като завършим кое? 12клас? Аз се надявам да съм студент, незнам за другите.![]()
много ясно че всеки се е замислял (поне така си мисля) аз съм 10ти клас и мисля да следвам туризъм (такова ми е също и сега училището) ама се пренасочих отскоро към правото, незнам и аз какво ше правя. (и съм сигурен че много малко хора знаят (което не трябва да ми е като успокоение))
2,3,13 tochka
Ami sega sum 11 klas. Sled kato svursha 12 iskam da sledvam medicina.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мисля да продължа да уча - дали тук или на запад не съм мислил още, а и ми е рано.
От кой град си? Ходиш ли на уроци вече?Първоначално написано от Aleandra
Nadqvam se da me priemat v nqkoi ot universitetite kudeto iskami da u4a
![]()
и аз смятам да продължа да уча и се надявам в НСА
Аз пък като прочетох темата си помислих, че става дума за след като завършим тази учебна година - "Ще правя каквото си искам". Определено няма да работя. Начертала съм го да не седя вкъщи, въобще в София.
А след другото завършване и аз мисля да продължа да уча, ако се поналожи може и успоредно да работя.
И аз се надявам да следвам. Насочвам се към История, социология, политология или международни отношения. Едно от тия трЕбе да е.![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
АМи аз ще уча,ама нз какво!![]()
Emi nadqvam se da me priemat v nqkoq ot muzikalnite akademii...ili sf ili plovdiv,tva shte e drugata godina![]()
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
оххх още незнам какво ще правя...![]()
И аз така мисля,но сега съм 8 клас.Първоначално написано от Aleandra
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?