- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 50- те най-кофти неща , случили се с музиката
ahaha![]()
sa obijda6 6tot nemoje6 ni6to da mi kaje6 ?
ae radvai se tam v ugula 4e izpolzva6 internet i mul4i
Истини са написани за съжаление ..![]()
А колкото до музиката .. наистина защо всички се захващате за чалгата .. всеки си има вкус .. за някои чалгата е тъпа музика, за други - не .. според мен няма смисъл да се заяждате, и без тва нищо няма да промените със заяждане![]()
aaa samo na men li mi naprai vpe4atlenie 4e spisyka ne e pylen?!
Ми допълни го ти \Първоначално написано от Анонимко
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mhm.Първоначално написано от exploitedteen
Най-голямото бедствие, сполетяло музиката, е онова нещо, което нарича себе си Азис.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
![]()
basi qkata kartinka
imennoПървоначално написано от fake
xaxaxaxaxaaxxaxaПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ае и кфо, сички видяхте от мене и почнахте да казвате за чалгатабассси, никфа уникалност
емото, само така, не им давай да те мачкат...нищо, че тфа емо шти омръзне след още 3-4 месеца, ти сега си дръж на него.
а вие ей, шшт, гадните...няя да закачате емо![]()
Ем ще сложа малко от мен:
Убииството на ТуПак
Убииството на Биги
Извод :
До тука беше Хип - Хопа
Появата на Фейкъри
Появата на 85 стинки
Грешни изводи за Р & Б
Появата на Чалгата
Смъртта на Кърт Кобейн
Провалите на Евро Визия
За ся това се сещам![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
УааааааПървоначално написано от N.C.L
![]()
Баси, тъжно ми стана.
Saatana vittu perkele hate crew!
Кърт Кобейн е нещастник.
Az bih kazala che TI si neshtasnik !Първоначално написано от Анонимко
Gosta po gore bqh az ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Колко добре ме познаваш, че да твърдиш, че съм нещастник, бе пача?Първоначално написано от Анонимко
Кърт Кобейн е бил нещастник. Ако беше щастлив нямаше да се самоубие. Аман от малоумници.
И да. Нирвана не струват.
Ако ти беше наясно с нещата относно Кърт Кобейн,щеше да знаеш,че и до сега има разни съмнения,че жена му го е убила.... или ако не,то поне щеше да знаеш причините поради които се е самоубил!Първоначално написано от Анонимко
ti gulta6Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Къртни Лав го уби.
Иначе "причините" му са тъпи. Но не се е самоубил.
Фък Къртни.
Не ми пука. Пет стинки не давам за смрадливи мазни наркомани, които свирят по-тъп и по-смешен пънк, само че го наричат ГРЪНДЖ.Първоначално написано от Анонимко
"What the fuck was grunge? Grunge was punk rock, that what it was. Punk rock with shitty lyrics."
- Mickey Fitz (Тhe Business)
Именно!!!Първоначално написано от Boot
Д еба грозната руса пача ...
Не роня сълзи за Фреди, щото не харесвам Куин.
Света едва ли щеше да е по-различен, ако Кобейн не беше умрял. Обаче ми е мъчно. Кефи ме. И Нирвана ме кефят. Не твърдя, че са някфи гениални. Въпроса е, че на мен тяхната музика ми носи емоция.
Нека е бил джънки.
Емотата не слушат Нирвана.
Причината е, че за хората е по-нормално човек да е наркоман, отколкото обратен..Първоначално написано от exploitedteen
11 tochka deaktiven profil.
Бе ти нормален ли си?
Кфо намесвате хомосексуалността на Фреди. Като някфи негри, които на всякъде търсят расизъм.
Пфффффффф..
podkrepqmПървоначално написано от niGGa
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham