Значи... Ситуацията е следната. Ходихме с едно момче известно време... Излизахме така, прегръщахме се, целувахме се... Но дойде 1 момент, в който той се сдобри с бившата си приятелка и там с разни др момичета който аз ИЗОБЩО НЕ ПОНАСЯМ и аз го скъсах... След това го помолих пак да сме заедно и да ми се обади като си дойде от почивка, но в последствие пък разбрах че 1 ден след като сме скъсали ТОЙ ЗВЪНЯЛ на една да я кани на среща като е разчитал вероятно на факта че ние с нея не си говорим нали и няма да разбера може би..или пък изобщо не му е пукало...
И най-гадния факт, който не мога да преглътна е че нито ми пожела късмет на изпитите ми тука (ами си отиде на почивка както казах), нито ми честити рождения ден и... Не знам много ми е тъжно от цялата ситуация... Ако си пишем някакви СМСи те са адски бритални и неприятни...
Много ми е мъчно за тоя човек, не мога да спра да мисля за него нз... Но не мога да му простя, вътрешно се разкъсвам, а изглежда си го обичам но не мога да преглътна не мога....