.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Яко^Влюбена:)
    Guest

Леле това момче :) На седмото небе съм

Това стана вчера :P<<<Седа си аз в къщи (часът беше 20:30 ) и едно момче,което го харесвам ми звъни на GSM и ми казва "слез пред блока си и се качи в колата"Аз незнаех какво да правя обаче помислих и си рекох "кво пък..." Слязох отвънка ме чакаше един шофйор с отворена врата към едно bmw ама незнах какъв модел точно (ама беше хубава)...Той ме закара във витоша на една полянка точно времето когато залязваше слънцето.Слизам аз от колата и го видях...Момчето X с разкопчана бяла риза и с 7/8 пантално пак бели и нали веше ветрец и ризата му се вдигаше.Той се обърна видя ме и ми каза да дойда при него.Аз отидох той ме хвана за ръка седнах ме на полянката и гледах ме как слънцето се скриваше...Беше много красиво и романтично.После момчето сложи ръка на лицето ми (нежно) и ме целуна след това бавно ме буташе да легна на тревичката...Тази целувка никога няма да я забравя беше просто перфекна \/ Накрая отидох ме в колата и човека ни закара на неговата вила,където правих ме секс при басейна...След това мисля,че ми доказа че ме обича...Беше просто перфекно... А това момче е много красиво по душа и външност - с небесно сини очи,по-висок е от мен някъде 1.76 с кестенява коса,адски добър и мил Мисля,че съм влюбена

Пишете по моята незабравима история...да чуя и вашето мнение за тази историка

Guest
    А да щях да забравя той е на 14 Години,а аз на 15 малко педофилка се падам ама такова момче как да го изпусна няма значение,че е по-малък

Фен
    Град
    Sofia
    нещо немога да ти повярвам!имаше подобна тема и ти сега се опитваш да измислиш по готина история...не става като не е истинска не е готина!
    sam ne moga :P

Мега фен Аватара на iiirish
    да бе! BMW, лек ветрец, залез, перфектната целувка, секс при басейна... прекалено нереалистично! това какво е?! някой епизод от поредния изтъркано романтичен филм, който си гледала наскоро ли?!

Защо пък да не е истина? Може,не познавам момичето,както и да е,ако е истина! Е било страхотно изживяване,но гледай на него да не му е било само за вечерта,че тогава става мноо гадно!

Град
    Казанлък
    Чувал съм че понякога човек неможе да различи съня от реалността ама чак пък толкова... Ма кво е тва момче да си излага с БМВ да те откарва.Него е срам Ако те уважаваше трябваше да те качи в Ролс Ройс и да заминете на морето където да се качите на неговата яхта и да направите околосветско пътешествие.
    ...не се занимавай с него
    New blood joins this earth
    and quickly he's subdued
    through constant pain disgrace
    a young boy learns their rules

Guest
    Ами аз исках просто да си споделя историята няма причина да ви лъжа..А и аз какво съм виновна,че баща му на това момче не си знае парите така да се каже?А и момчето X какво е виновно той просто използва парите на баща си както той сметне за добре Смисъл коя би му отказала на това предложение за залеза и т.н. а и момчето не е тъпо напротив умен е и много добричък

Guest
    Не се фука,че баща му има пари,а bmw е колата на майка му той просто е помолил шофйора на майка му да му направи услуга

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Bade6ti q DEDO STEFCHO SE E RODIL !!!!! na 14 godini topi 4u6kata . EVALA MU na mom4eto !!!
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    i az mislq 4e si vlubena..6toto ima pari

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az mislq 4e si vlubena..6toto ima pari
    Не не е заради това,а заради самия него ама нали знаете няма перфектен човек и той си има един недостатък...Чувала съм че е женкар,защотто е бил с много момичета,но също така са ми казва ли,че той никога не е късал момичето до себе си,а те са го късали,защотото повечето от тях са били некви курви,който са ги сменяли като носни кърпички.

Guest
    Междудругото брат му посещава ше този форум обаче нещо е станало и тои сега не го посещава А най-якото е че са близнаци и адски много си приличат.Дори прочетох една тема той се пишеше Just_good нещо си (сега ме мързи да давам стрелкичката )

П.П
    Аре аз ще си лягам и утре ще видя какво сте написали в темичката :P
    Чао на всички Лека

Guest
    А брат му е обратното на него леко здухан е има проблем с заговарянето той за това е писал тук...Много странно момче е той.Хубав горе-долу като брат си ама нещо не го бива по заговарянето

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Bade6ti q DEDO STEFCHO SE E RODIL !!!!! na 14 godini topi 4u6kata . EVALA MU na mom4eto !!!
    Хахахаха...давай дядо Стефчоооо давайййй...буахахаха

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

-=#:)
    Guest
    xaxaxaxax 4e just good boy pisa tema 4e nemoe da zagovarq e verno,no si4ko ostanalo mi e malko symnitelno....kak 6e se ka4i6 v nekva kola - moe da te otvlekat kato ednoto ni6to...2ro to taka lesno staa pyrva celuvka i naprao sex....ne mi se vryzvaaa...

Йес , супер яка си , йес , маафака !122
    Мое ли един въпрос , леко по тъча , като те оставя да се радваш , разбира се ..
    Не ми пука дали е реална историята ти , но как , с твойте свръхестествени способности разбра за добрата нежна душа на въпросното момче ?
    По БМВ-то , по Кура , по басейна , поляната , ризата , целувката , три-четвъртите , или ?

Направо като ви чета на моменти е така се изцъклям и спирам да мисля ..Или се опитвам да зацепа , ама не става ве , маафака ..
    Йес , супер яка си , йес!
    Влюбена си , да знаеш , т'ва е истинска любов!
    Аре успех.

Фен
    Град
    София
    Брех к'ви са тез космически историй,еййй... Т'ва братче да не ти е калифорния тука шофиьори ала-бала? Хаххх Па и да е истинска как каа Валери "брех бахти материалистите"

Бе на мен снощи Памелка ми звъни вика "тъй тъй мойто момче, загоряла съм т'ва онова" к'во да я правя. Беше пратила Бил (шофьора й) да ме вземе и цяла вечер яко клатене. Ама нищо по-различно от миналата седмица де

Краси , аре само да не ми викаш Валери да не те запсувавм едно 'убу те ритам до вазе после не мож са освести 3 дена и 4 нощи ейч!!!!!

Фен
    Град
    София
    Спамер гаден...

Скиф си мненията и датата на регистрация , нюп !
    Бан хим !

Фен
    Град
    София
    Къв бан те гони виж ми мненията ,сичките са полезни :P

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Сега е мой ред да поризнеса тежката си присада. Според мен истоята е МНОГО преувеличена с цел привличане на ВНИМАНИЕ. И имам едно малко вапросче Как тай по голямо момиче ще се хване с момче по малко от нея Това ми звучи малко невероятно . Сащо така на 14 години да варшее...... Вярно може да е Роднина на Дядо Стефчо и Голямото либидо да е семейна черта .

Е надявам се да не сам прозвучал грубо и ако е така се извинявам .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FiGhtuNTiLTheEnD
    Йес , супер яка си , йес , маафака !122
    Мое ли един въпрос , леко по тъча , като те оставя да се радваш , разбира се ..
    Не ми пука дали е реална историята ти , но как , с твойте свръхестествени способности разбра за добрата нежна душа на въпросното момче ?
    По БМВ-то , по Кура , по басейна , поляната , ризата , целувката , три-четвъртите , или ?

Направо като ви чета на моменти е така се изцъклям и спирам да мисля ..Или се опитвам да зацепа , ама не става ве , маафака ..
    Йес , супер яка си , йес!
    Влюбена си , да знаеш , т'ва е истинска любов!
    Аре успех.
    evalata =D>
    dam i az sno6ti pravih sex s berbatov be6e neveroqtno napravihme go v jakuzito i be6e strahotno!
    xaxa smqh se s glas dokato 4etoh istoriqta ti :P i toi na 14 kvo golqm gangster li e?a sno6ti li se zapoznahte
    Obitax kvo i puka 4e e po-maluk nali ima BMW i vila s basein mom4eto e s dobra du6a i vs e ok
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    еииииииииииииии вярно бре Лъки мерси че ми отвори очите .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си