Ето какво стана. Един съученик ми звънна преди половин час и казва слез долу пред блока си.И аз питам - защо, ще излизаме ли? И той вика просто слез, там чака едно такси, отиди при шофьора и му кажи че ти си момичето. И аз въобще не знаех какво става, но го направих. Слизам, виждам таксито и като пълна идиотка надниквам през прозореца и казвам "аз съм момичето", точно както ми каза съученика ми.И човека слезе от колата, отвори задната врата и извади едно грамадно плюшено мече, което ми стига до брадичката.И ми го даде. Не знам как стана, но натиснах коремчето и то започна да ми казва името със гласа на въпросното момче!!!! Изненадата ми беше пълна. А шовьора вика гаджето ти много те обича. и аз - ама той не ми е гадже!!!! И човека запали колата и си тръгна а аз останах пред блока с грамаден мечок в ръце. И заплаках - не знам защо... качвам се пак в нас и не мога да повярвам. И тъкмо заключвам вратата и телефона ми звънни и момчето ме пита " какво ще кажеш?" и аз направо не знаех какво да му кажа и го чух как се засмя и вика хубаво, тогава като осмислиш случилото се ми се обади и ми кажи дали искаш да излезем някой път.

някой да ми каже какво да правя и какво значи това плс плс плс